Apple 'Let Loose' Etkinliği Nasıl İzlenir? Neler Bekliyoruz?

Apple, önümüzdeki hafta gerçekleştireceği 'Let Loose' etkinliğine hazırlanıyor. Peki etkinlik nasıl izlenir? İşte detaylar!

Apple 'Let Loose' Etkinliği Nasıl İzlenir? Neler Bekliyoruz?

Bir sonraki Apple etkinliği olan 'Let Loose' 7 Mayıs'ta gerçekleşecek ve bu etkinlikte yeni iPad'lerin tanıtılması ve ön siparişlerin de açılması bekleniyor. Peki yeni etkinlik nasıl izlenir?

Apple'ın 'Let Loose' adını verdiği ve canlı olarak yayınlanacak olan etkinlik, şirketin büyük oranda yeni iPad'lerine odaklanacak. Yine de yapay zekâ noktasında da yeni bir şeyler gösterileceği düşünülüyor.

Etkinliğin ana görselinde renkli bir Apple logosunun ortasında Apple Pencil'ı çeviren bir el yer alıyor, bu nedenle etkinlikte iPad'lerin yaratıcılık alanındaki kullanımlarına odaklanılmasını bekliyoruz. Söylentiler Apple Vision Pro'nun Pencil desteğine sahip olacağını gösteriyor ki eğer öyleyse, Apple'ın sanal ve karma gerçeklik ortamında dijital sanat tarafını öne çıkarması muhtemel.

Apple 'Let Loose' Etkinliği Nasıl İzlenir?

Apple 'Let Loose' Etkinliği Nasıl İzlenir? Neler Bekliyoruz?

Apple'ın yeni etkinliği tüm dünyadan canlı yayın aracılığıyla takip edilebilecek. Etkinlik 7 Mayıs'ta TSİ 17.00'da başlayacak.

Canlı yayını Apple'ın YouTube kanalı üzerinden takip edebileceksiniz. 7 Mayıs tarihi geldiğinde Apple'ın web sitesinden takip etmek de mümkün olacak.

Etkinlik günü geldiğinde tüm gelişmeleri sizlere aktarıyor olacağız, bu nedenle canlı yayını izleyemeyecek olsanız bile Tamindir'i takip etmeniz yeterli olacak.

Apple'ın 'Let Loose' Etkinliğine Dair Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!
TEKNOLOJİ

Apple'ın 'Let Loose' Etkinliğine Dair Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

Apple'ın geçtiğimiz günlerde 7 Mayıs tarihinde yeni iPad'leri tanıtmaya hazırlandığı bir etkinlik gerçekleştireceği ortaya çıkmıştı ve bugün bu etkinliğe dair yeni detaylar daha gün yüzüne çıktı.

Peki sizin Apple'ın yeni etkinliğinden beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR