Samsung’dan Çok Konuşulacak Yeni Özellik!

Ocak ayından bu yana yapay zeka terimini çok fazla kullanan Samsung son günlerde Battery AI adlı yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. İşte özelliğin detayları!

Samsung, Ocak ayından bu yana yapay zeka terimini çok fazla kullanıyor ve görünüşe göre durmaya da niyeti yok. Apple'ın Haziran ayındaki WWDC 24 etkinliğinde iPhone'lar için yeni yapay zeka özelliklerini tanıtması beklenirken Samsung'un Battery AI ile kullanıcıların karşısına çıkacağı konuşuluyor.

Samsung, Battery AI Üzerinde Çalışıyor!

Samsung'un rakipleri amiral gemilerinin batarya kapasitesini yüzde 10 - 15 seviyesinde artırırken, Samsung tasarımsal bir değişim sunmadığı için bataryayı sabit tutmaya devam ediyor. İşte bu aradaki farkın önümüzdeki yıl tanıtılacak olan Galaxy S25 serisindeki Battery AI ile kapanacağı belirtiliyor.

Galaxy S25, Galaxy S25+ ve Galaxy S25 Ultra modellerinde göreceğimiz bu yapay zeka özelliği sayesinde telefonun pil ömrü yüzde 10'a kadar uzayacak. Bu yıllardır alışık olduğumuz düşük pil modunda olduğu gibi telefonu yavaşlatmayacak.

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024
MOBİL

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024

2024 yılında satın alabilecek en iyi Samsung telefonlar hangileri? Bu sorunun yanıtını merak eden kişiler için birbirinden başarılı akıllı telefon modellerinin yer aldığı bir liste hazırladık.

Battery AI'nin o anda ihtiyaç duyulmayan tüm işlemleri sonlandırarak CPU ve GPU'nun hızını düşürmeden pil ömrünü uzattığı belirtiliyor. Samsung henüz bu özelliğin detaylarını açıklamazken, başka modellere gelip gelmeyeceği şu anda bilinmiyor.