Alev Silahlı Robot Köpek Satışa Sunuldu: Fiyatı Dudak Uçuklatıyor!

Hem fiyatı hem de yapabildikleriyle dikkat çeken alev silahlı robot köpek satışa sunuldu. İşte detaylar!

Alev Silahlı Robot Köpek Satışa Sunuldu: Fiyatı Dudak Uçuklatıyor!

Robotlar artık hayatımızın her yerinde ve her geçen gün daha ilginç şekillerde kullanıldıklarını görüyoruz. Şimdi ise son günlerde sosyal medyada gündem olan sırtında alev silahlı dört ayaklı robot köpek Thermonator satışa sunuldu.

Alev silahlı robot köpek esasında ilk kez geçen yaz tanıtılmıştı ve sosyal medyada büyük viral olmuştu. O dönemden bu yana satışa çıkacağı haberleri ile birçok kişi fiyatı için meraklı bekleyişe geçmişti.

Alev Silahlı Robot Köpek Tam 306.000 TL'ye Satışta

Thermonator'ü satın almaya gerçekten ilgi duyuyor ve fiyatını merak ediyorsanız bu alev silahlı küçük robot köpeği tam 306.000 TL'ye (9.420 dolar) satın alabilirsiniz. Bu fiyat etiketi, robotun yanı sıra sırtına takılı ARC alev silahına da sahip olmanızı sağlıyor.

Bu küçük robot köpeğin sırtındaki alev silahı hem benzin hem de napalm ile doldurulabiliyor ve bir saatlik bir bataryaya, 30 metrelik bir alev atma menziline ve akıllı telefonunuzdan kontrol etmenizi sağlayan Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısına sahip.

Diğer tüm özelliklerinin yanı sıra Thermonator, haritalama ve engellerden kaçınma olanağı sağlayan bir LIDAR sensörünün yanı sıra birinci şahıs navigasyon kamerasına da sahip.

Son zamanlarda robotik alanında kayda değer gelişmeler görüyoruz ve hatta bu alandaki en iyi şirketlerden biri olan Boston Dynamics yeni bir insan benzeri robotunu da geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı ancak ticari olarak satılan alev silahlı bir robot köpeği ilk kez görüyoruz ve endişelere yol açabilecek pek çok özelliği var.

En İyi Robot Konulu Filmler - 2024
Sinema

En İyi Robot Konulu Filmler - 2024

Yapay zeka ve robot filmleri her dönemde büyük ilgiyle karşılaştı. Bu filmlerde robotları bazen dünyayı kurtaran insan dostları, bazen de her şeyi yakıp yıkan birer ölüm makineleri olarak görüyoruz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR