Şaşırtan Haber Geldi: Amazon'un Yüzüklerin Efendisi Dizisi 3. Sezonuyla Geri Dönecek mi?

Amazon, The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) dizisi için 3. sezon onayı verecek mi?

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) kuşkusuz modern dizi tarihinin en büyük hayal kırıklıklarından biri. Devasa bütçe ve harika bir evrene sahip olan yapım ne yazık ki aradan geçen iki sezona rağmen beklentileri karşılamadı. Peki buna rağmen Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, 3. sezon ile ekranlara dönecek mi? İşte detaylar!

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Yeni Bölüm Ne Zaman?
Sinema

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Yeni Bölüm Ne Zaman?

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte The Lord of the Rings: The Rings of Power yeni sezon bölüm tarihleri ve dahası!

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, 3. Sezon Çıkacak mı?

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri ilk duyurulduğunda tüm dünya ayağa kalktı. İlk sezonu için 500 milyon dolar gibi devasa bütçeye sahip olan bir yapım harika olmalıydı değil mi? Özellikle de her bir yüzüklerin efendisi filminin yaklaşık 94 milyon dolar bütçesi olduğunu düşününce. Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri ilk iki sezonuyla beklentileri karşılamadı. 

Sosyal medyada tartışmalara neden olan oyuncu seçimleri ve evrenin yaratacısı Tolkien'in mirasına "saygısızlık" olarak nitelendirilen senaryo kararları bir kenara dursun, The Rings of Power ilgi çekici bir dizi olmayı bile başaramadı. Hem serinin hayranları hem de yeni başlayanlar basitçe diziyi "sıkıcı" buldu. 

Böylelikle Game of Thrones'un boşluğunu doldurması gereken dizi bir hayal kırıklığı oldu. Tüm bunlar ise Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, 3. sezon çıkacak mı sorusunun sorulmasına neden oldu. Son olarak bu soruya kısmı bir yanıt geldi. 

Öncelikle belirtelim ki Aamazon'dan  The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) 3. sezon hakkında resmi bir açıklama gelmedi. Ancak dizinin şu anda yeni sezon için onay aşamasında olduğu söylendi. Hatta projenin başındaki isimler JD Payne ve Patrick McKay, üçüncü sezonun hikayesini hazırlamaya başladı bile.

Tüm bu gelişmelerin ışığında ikinci sezonu 700 milyon dolar bütçeye sahip olan dizinin yeni sezonunun çıkması bekleniyor. Ancak Amazon'un en azından Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, 3. sezon için bütçe kesintisine gitmesi bekleniyor. 

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, 3. sezon çıkmalı mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.