YouTube'a Yeni Bir Özellik Daha Geliyor: "Size Özel" Bölümü!

YouTube'a hem içerik üreticilerinin hem de izleyicilerin işine yarayacak yeni bir özellik gelecek. "Size özel" bölümü nedir? İşte ayrıntılar!

Popüler video platfomu YouTube, hem içerik üreticilerinin hem de izleyicilerin işine yarayabilecek yeni bir özellik geliştiriyor. Buna göre kanal sahipleri izleyicilere ne tür içerikleri göstereceğini seçebilecek.

Kişiselleştirilmiş Gösterim!

YouTube, kanal sahiplerine avantaj sağlayacak ve izleyicilerin de işini kolaylaştıracak "Size özel" bölümünü test ediyor. 20 Kasım'da kullanıma açılması beklenen yeni bölüm, içerik oluşturucuların Ana Sayfa sekmesini düzenlemesini sağlayacak.

Buna göre bir içerik üreticisi kullanıcıların Ana Sayfa sekmesinde hangi videolarını görmesini istiyorsa ona göre ayarlama yapabilecek. İzleyicinin izlediği içeriklere göre kişiselleştirilmiş videoların bir karışımını önerebilecek.

Örneğin Ana Sayfa üzerinde kısa videoları mı, uzun videoları mı yoksa canlı yayınları mı göstereceğini belirleyebilecek. Ayrıca isterse sadece son 12 ay içindeki içeriklerini gösterime açabilecek.

Kanalı ziyaret eden izleyici kitlesine özel bir deneyim sunmak için geliştirilen bu özellik, menüdeki Düzen sekmesinden "İzleyicileriniz için öneriler" bölümüne tıklanarak aktif edilebilecek.

YouTube'da Videoların Altına Yapay Zekâ Sohbet Botu Geliyor!
İNTERNET

YouTube'da Videoların Altına Yapay Zekâ Sohbet Botu Geliyor!

YouTube'da videoların altına yapay zekâ sohbet botu geliyor. Sınırlı sayıda kişiye açılan sohbet botunun özellikler neler? İşte ayrıntılar!

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı aşağıdaki bölümden bizimle paylaşabilirsiniz.