Artık YouTube Music'teki Oynatma Listelerinin Kapak Resimlerini Yapay Zekâ ile Oluşturabileceksiniz!

Artık YouTube Music'teki oynatma listelerinin kapak resimlerini yapay zekâ ile oluşturabileceksiniz. İşte müzik platformunun yeni özelliği!

YouTube Music, oynatma listeleri için eğlenceli bir özellik geliştirdiğini duyurdu. Buna göre artık oynatma listelerinizin kapak resimlerini yapay zekâ ile oluşturabileceksiniz. Platformun size sunduğu temalarla resimleri özelleştirebileceksiniz.

Birden Fazla Tema Olacak!

Bildiğiniz üzere YouTube Music sizin oluşturduğunuz oynatma listesinin kapak resmini kendisi hazırlıyor. Listede bulunan ilk dört şarkının görsellerini ızgara şeklinde birleştirerek otomatik bir görsel oluşturuyor.

Yeni gelen özellik ile birlikte artık oynatma listelerinin kapak resimlerini kendiniz oluşturabileceksiniz. Kapak resminin üstünde bir kalem simgesi yer alacak. Bu simegeye tıkladığınızda yapay zekâ destekli görsel hazırlama sayfasını görüntüleyeceksiniz.

Hayvanlar, yiyecek ve içecekler, renkler, doğa veya seyahat gibi birbirinden farklı temalar olacak. Bunlardan istediğinizi seçip listenize en uygun kapak resmini eğlenceli bir şekilde oluşturabileceksiniz.

Şimdilik yalnızca ABD'deki kullanıcılara açılan bu özellik, yakında küresel kullanıcılar için de aktif edilecek. YouTube Music'in tasarım ve arayüzdeki değişikliklerinin ardından bu tür eğlenceli bir özellik geliştirmiş olması kullanıcıları mutlu etti.

YouTube'tan Yeni Yapay Zeka: Şarkıları Şarkıcıların Sesiyle Söyleyin!
Yapay Zeka

YouTube'tan Yeni Yapay Zeka: Şarkıları Şarkıcıların Sesiyle Söyleyin!

YouTube'un üzerinde çalıştığı yeni yapay zekâ, sevdiğiniz şarkıcılar gibi şarkılar söylemenizi sağlayacak. İşte detaylar!

Peki siz YouTube Music'in yeni özelliğini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.