Skandal Mülakat: Yapay Zeka, İnsan Kaynaklarını Kandırmaya Yetti (Video)

Bir TikTok kullanıcısı, iş mülakatında yapay zeka ve göz takip teknolojisini kullanarak dikkat çekici bir deneye imza attı. İşte detaylar!

Bir TikTok kullanıcısı, iş mülakatında başarılı olmak için ilginç bir strateji kullandı. İş mülakatına giren bir kişi de göz bebeklerini ekrana sabitleme yazılımı sayesinde yapay zekadan mülakat sorularına yanıt aldı. Peki bunu nasıl yaptı? İşte detaylar…

Yapay Zeka ile Görsellerin Konumunu Bulan Web Sitesi
YAZILIM

Yapay Zeka ile Görsellerin Konumunu Bulan Web Sitesi

Yapay zeka ile görsellerin konumunu bulan site Geolocation Estimation nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır? Sizler için anlatıyoruz.

Yapay Zeka Göz Sabitleme Teknolojisi ile İş Mülakatına Girdi

TikTok'ta paylaşılan ve iş mülakatlarında göz bebeklerini ekrana sabitleme yazılımı kullanarak mülakat sorularını cevaplamayı gösteren video, iş arayanlar arasında ilgi uyandırdı.

Videoya göre, bir TikTok kullanıcısı, iş mülakatında başarılı olmak için göz bebeklerini ekrana sabitleme yazılımını nasıl kullandığını adım adım anlatı.

Mülakata giren kişinin kullandığı yazılım sayesinde karşısındaki kişi, adayın gözlerini ayırmadan direkt ekrana sabit baktığını görüyordu. Böylece diğer yandan da yapay zeka programı mülakat sorularına cevap hazırlarken mülakata giren aday da göz bebekleri sabitlenmiş bir şekilde cevapları okudu.

@kagehiromitsuyami What do youvguys think about the answer? #jobinterview #lockedinai #amazon #fyppppppppppppppppppppppp #fypシ゚viral ♬ original sound - Newschool Boosted

TikTok videosunda bahsedilen göz bebeklerini sabitleme yazılımı stratejisinin, iş mülakatına giren adayın başarısını ne kadar etkilediği henüz bilinmiyor.

Ancak bu video, iş mülakatlarında yapay zeka ve diğer teknolojilerin kullanımıyla ilgili daha geniş bir tartışmayı gündeme getiriyor. Bu tür teknolojileri mülakat süreçlerini nasıl etkileyecek? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz!