Şarjı 21 Gün Giden Xiaomi Smart Band 9'un Globale Geliş Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu!

Xiaomi, merakla beklenen Smart Band 9 modelini geçtiğimiz haftalarda vitrine çıkardı. Peki, akıllı bileklik globale ne zaman gelecek ve ne kadardan satılacak?

Giyilebilir teknoloji işindeki çalışmalarını sürdüren Xiaomi, merakla beklenen Smart Band 9 modelini geçtiğimiz haftalarda vitrine çıkardı. Akıllı bileklik, 21 gün giden şarjı ve iyileştirilmiş kalp atış hızı sensörü gibi detaylarla dikkatleri çekerken, fiyat konusunda ise kullanıcıyı üzmüyor. Peki akıllı bileklik globale ne zaman gelecek ve ne kadardan satılacak?

Xiaomi Smart Band 9 Global İçin Geri Sayımda

Geçtiğimiz haftalarda Çin'de tanıtılan Xiaomi Smart Band 9'un global yolculuğu resmen başlıyor. Xiaomi'nin Hollanda çevrim içi mağazası, kısa süre önce akıllı bilekliği listeleyerek 16 Ağustos'ta Avrupa'da piyasaya sürüleceğini doğruladı. Fiyatı ise 39,99 euro olarak belirlendi.

Akıllı bilekliğin global ve Çin versiyonları arasında herhangi bir teknik özellik veya tasarım farklılığının olması beklenmiyor. Bununla birlikte ürünün Türkiye'ye ne zaman geleceği veya ne kadardan satılacağıyla ilgili şimdilik bir bilgi söz konusu değil.

Xiaomi Band 9'da 1,62 inç boyutlarında AMOLED bir ekran bizleri karşılıyor. 1200 nit parlaklık sunan akıllı bileklik, tüm bunlara ek olarak 200'den fazla kadran seçeneğiyle özelleştirme imkanı sağlıyor. Ürünün 150'den fazla egzersiz modu ile geldiğini de belirtelim.

Akıllı bileklikte Bluetooth 5.4 desteği mevcut. Dahası, müzik kontrolü, mesaj yanıtlama ve hava durumu kontrolü gibi özelliklere ev sahipliği yapıyor. Sağlık konusunda selefine kıyasla daha doğru sonuçlar vereceği belirtilen modelin; kandaki oksijen, stres takibi ve kalp atış hızı sensörlerinin doğruluğunun yüzde 16 oranında artırıldığı ifade ediliyor.

Ürünün tüm modellerinde olmasa da bazılarında NFC desteğinin olduğu ve bunun temassız ödemelere imkan vereceği söyleniyor. Bununla birlikte, 233 mAh'lik bataryasıyla tek bir şarjla yaklaşık 21 günlük bir kullanım süresi sunduğunun altı çiziliyor. Son olarak, 50 metreye kadar suya dayanıklı olduğunu belirtelim.

Xiaomi Smart Band 9 modelinin fiyatları şu şekilde;

  • NFC'siz standart model: 249 CNY (yaklaşık 34 $)
  • NFC'li model: 299 CNY (yaklaşık 41 $)
  • Seramik Özel Sürüm: 349 CNY (yaklaşık 48 $)

En İyi Xiaomi Akıllı Telefon Modelleri - 2024
MOBİL

En İyi Xiaomi Akıllı Telefon Modelleri - 2024

En iyi Xiaomi telefonlar hangileri sorusunun yanıtını merak eden kişiler için bir liste hazırladık. İşte en iyi Xiaomi telefon modelleri ve özellikleri!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!