Xiaomi Pad 7 Özellikleri Sızdırıldı: Güçlü Tablet Yolda!

Geçen yıl Nisan ayında tanıtılan ve Snapdragon 870 işlemciden güç alan Xiaomi Pad 6'nın devam modeli: Xiaomi Pad 7 özellikleri sızdırıldı.

Günümüzde akıllı telefon üreticisi olarak bilinse de robot süpürgeden televizyona teknolojinin her alanında karşımıza çıkan Xiaomi tablet pazarında da rekabetini sürdürmeye devam ediyor. Geçen yıl Nisan'da tanıtılan ve Snapdragon 870'den güç alan Xiaomi Pad 6'nın devam modeli: Xiaomi Pad 7 özellikleri sızdırıldı.

Xiaomi Pad 7 Özellikleri Nasıl Olacak?

Çin'in sosyal medya platformu Weibo'da paylaşılan bilgilere göre söz konusu tablet, Xiaomi 15 serisi ile birlikte piyasaya sürülecek. Tek bir seçenek yerine Pad 7 ve Pad 7 Pro olmak üzere iki farklı modelin piyasaya sürülme ihtimalinin yüksek olduğu paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Tasarımsal açıdan büyük bir değişim beklenmiyor, önceki modellerde kullanılan tasarımın büyük ölçüde devam edeceği dile getiriliyor. Metal gövdeye sahip olması beklenen tablet gücünü Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemciden alacak.

Bu sayede tabletin performans konusunda herhangi bir soru işaretine yer bırakmayacağını söyleyebiliriz. Xiaomi Pad 7 serisinin HyperOS ile gelmesini beklediğimizi de belirtmeliyiz.

En İyi Xiaomi Akıllı Telefon Modelleri - 2024
MOBİL

En İyi Xiaomi Akıllı Telefon Modelleri - 2024

En iyi Xiaomi telefonlar hangileri sorusunun yanıtını merak eden kişiler için bir liste hazırladık. İşte en iyi Xiaomi telefon modelleri ve özellikleri!

Avrasya Ekonomik Birliği'nde “24091RPADG” ve “2410CRP4CG” model numaralı iki cihazın sertifikasyon süreci tamamladı ve raporlara göre bu cihazların Xiaomi Pad 7 ve Pad 7 Pro olma ihtimali yüksek.