Galaxy Z Flip 6 Rakibi: Xiaomi Mix Flip'in Özellikleri ve Çıkış Tarihi Resmen Belli Oldu!

Xiaomi, tanıtım posteriyle Mix Flip'in tasarımını, özelliklerini ve çıkış tarihini resmen doğruladı. Peki, katlanabilir telefon neler sunacak?

Xiaomi, nihayet merakla beklenen katlanabilir telefonlarının tanıtım tarihini duyurdu. Çinli şirket, bu doğrultuda 19 Temmuz'da Mix Fold 4 ve Mix Flip modellerini kullanıcıların beğenisine sunacak. Son olarak, şirketin yeni içe doğru katlanabilen Mix Flip modelinin özellikleri ve çıkış tarihi gözler önüne serildi.

Xiaomi Mix Flip Neler Sunacak? İşte Tasarımı, Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Xiaomi, tanıtım posteriyle Mix Flip'in tasarımını resmen doğruladı. Buna göre, katlanabilir telefon siyah, beyaz ve mor olmak üzere üç renkte satışa sunulacak. Dahası, telefonda dikey çift kamera kurulumu bulunuyor. Kullanıcılar, kapak ekranını ikiye bölerek bir kısımda bildirimleri, diğerinde ise duvar kağıdını görebilecek.

Çinli bir marka, akıllı telefonun 1.5K çözünürlükte ve 1600 nit parlaklığa sahip 4.01 inçlik bir kapak ekranına sahip olacağını söyledi. Ayrıca, cihazın ekranlarının şirketin Dragon Crystal Glass teknolojisiyle korunduğunu belirtelim.

Cihazda kullanılacak işlemci Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 olacak. 4 nm mimariyle üretilen yonga seti; 1x 3.3 GHz ARM Cortex-X4, 2x 3.0 GHz ARM Cortex-A720, 3x 3.2 GHz ARM Cortex-A720 ve 2x 2.3 GHz ARM Cortex-A520 çekirdeklerine ek olarak Adreno 730 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Kullanıcılara fikir vermesi açısından katlanabilir telefonun şimdiye dek sızdırılan özellikleri şöyle;

Özellikler Detaylar
İşlemci Snapdragon 8 Gen 3
RAM 12GB / 16GB LPDDR5X
Depolama 1TB'a kadar UFS 4.0
Soğutma 3D vapor chamber soğutma ünitesi
Batarya 4780mAh
Hızlı Şarj 67W hızlı şarj desteği
Kamera Leica optikleri, Summilux büyük diyafram lens
İşletim Sistemi Android 14 tabanlı HyperOS 

10.000 mAh Bataryalı Xiaomi Redmi Pad Pro Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

10.000 mAh Bataryalı Xiaomi Redmi Pad Pro Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Xiaomi Redmi Pad Pro özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte yüksek batarya kapasiteli tablet modeli!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!