Xiaomi, Keşke Türkiye'de Satılsa Dedirten Ucuz Çamaşır Makinesini Tanıttı!

Xiaomi, keşke Türkiye'de de satılsa dedirten uygun fiyatlı çamaşır makinesini tanıttı.

Pek çoğumuzun akıllı telefonlarıyla tanıdığı Xiaomi, ürün aileisni genişletmeye devam ediyor. Bu doğrultuda şirketin A'dan Z'ye neredeyse her kategoride bir ürünü bulunuyor. Ne yazık ki bunlardan pek çoğu ülkemize gelmediği için haberimiz bile olmuyor. Şimdi ise Çinli üretici, "Keşke Türkiye'ye de gelse." dedirten çamaşır makinesini tanıttı. 

Özellikle akıllı ev teknolojileri konusunda uzmanlaşana alt markası MIJIA aracılığı ile üretilen Xiaomi çamaşır makinesi, yüzde 99.99 oranında streilizasyon sağlaması ve sadece 139 dolar olan (4500 TL) fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti. İşte ayrıntılar...

Xiaomi MIJIA Çamaşır Makinesi Özellikleri

Günümüzde her ürünün "akıllı" olduğu telefon ile kontrol edildiği ve sözde daha kolay olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Ancak bu cihazları kontrol etmek özellikle de  pek de genç olmayan bireyler için nispeten daha zor olabiliyor. Bu durumun farkında olan Xiaomi, 8 kg'lik  yeni çamaşır makinesini buna göre tasarlamış.  

Maksimum 95 derece sıcaklığa ulaşan Xiaomi çamaşır makinesi, yukarıda da belirttiğimiz üzere yüzde 99.99 oranında sterilizasyon sağlıyor. Şirket ayrıca bu üründe kapalı tasarımlı BLDC motoru kullanıyor. Bu sayede özellikler çamaşır makinesinin gürülütüsünden rahatsız olanlar için sessiz bir çözüm sunuyor. 

Üstelik kullanımı kolay olması, akıllı olmadığı anlamına gelmiyor. Sahip olduğu akıllı sensörler sayesinde yükün ağırlığını algılıyor, su miktarını ve yıkama süresini buna göre ayarlayabiliyor. Elbette ki bu ürünün en dikkat çeken özelliği ise fiyatı. Yukarıda da bekirttiğim gibi ürün sadece 139 dolar yani yaklaşık 4500 TL. 

En İyi Xiaomi Akıllı Telefon Modelleri - 2024
MOBİL

En İyi Xiaomi Akıllı Telefon Modelleri - 2024

Xiaomi, her kullanıma uygun zengin model seçenekleriyle dünyanın önde gelen akıllı telefon markalarından biri. 2010 yılında Çin'de kurulan şirket, bugün tüm dünyada ciddi bir pazar payına sahip.

Ne yazık ki ülkemizde 8 kg ve üzerinde ağırlık taşıyabilecek çamaşır makineleri ortalama 10-12 bin TL'den başlıyor. Xiaomi'nin şimdilik sadece Çin'de satışa sunduğu üçamaşır makinesi ise üzerine ortalama vergiler eklendiğinde bile rakiplerinden daha avantajlı fiyat sunmayı başarıyor. Ne yazık ki ürünün ülkemizde satılması ise beklenmiyor.