Xiaomi'den Büyük Güncelleme: HyperOS 2.0 Ne Zaman Gelecek ve Neler Sunacak?

Xiaomi, HyperOS'un yeni sürümü HyperOS 2.0 için büyük bir güncelleme planlıyor. Peki, yeni güncelleme ne zaman gelecek ve neler sunacak?

Xiaomi, MIUI'nin yerine gelen özel arayüzü HyperOS için büyük bir güncelleme hazırlığında. HyperOS 2.0 adı verilen bu yeni sürüm, kullanıcıların dikkatini çekiyor. Şirket, yeni sürümün testine başlamak için adımlarını atmış durumda. Peki, yeni sürüm ne zaman gelecek ve kullanıcılara neler sunacak?

Xiaomi'nin HyperOS 2.0 için Büyük Hazırlıkları Başladı

XiaomiTime'ın raporuna göre, Xiaomi'nin güncelleme sunucusunda ilginç detaylar ortaya çıktı. Eskiden "Bigversion" adlı bir sınıflandırıcı, MIUI'nin büyük sürümlerini belirtmek için kullanılıyordu. HyperOS döneminde ise bu sınıflandırıcı, artık "OS Big Version" olarak değişmiş durumda. Bu yeni sınıflandırıcı, büyük güncellemeleri belirtmek için kullanılacak.

Şu an için sınıflandırıcı versiyon 1'i işaret ediyor. Bu değişiklik, Xiaomi'nin yakın zamanda HyperOS için büyük bir güncelleme getireceğine dair büyük bir ipucu.

HyperOS 2.0, birçok yeni özellik ve iyileştirmeyi beraberinde getirecek. İlk sürümde olduğu gibi, özelleştirmeye büyük önem verilecek. Gelişmiş kullanıcı deneyimi için daha iyi animasyonlar, Yeni Süper Duvar Kağıtları, Gelişmiş Dokular 2.0 ve Yeniden Tasarlanmış Kontrol Merkezi gibi özellikler sunulacak.

Performansın artırılması için yeni bir Hypermind 2.0 AI motoru da tanıtılacak. Bu, performans ile pil ömrü arasında iyi bir denge sağlayacak. Yapay zeka entegrasyonu sayesinde, cihaz kullanıcının davranışlarını öğrenecek ve optimize edecek. Ayrıca, kamera kullanıcı arayüzü de daha kullanıcı dostu bir deneyim için güncellenecek.

hyperos tanıtıldıGüncellemenin ne zaman kullanıma sunulacağı ise şimdilik açıklanmadı. Ancak, şirkete yakın kaynaklara göre, geçmiş sürümler önemli ipuçları barındırıyor.

Bilindiği üzere, HyperOS 1.0 geçen yılın sonlarında tanıtıldı ve beta testlerinin ardından birkaç ay sonra genel kullanıma sunuldu. HyperOS 2.0'ın ise benzer bir tanıtım takvimini benimseyeceği ve 2024'ün sonlarına doğru tanıtılacağı söyleniyor. 

Xiaomi 15 Pro'nun Özellikleri Ortaya Çıktı!
MOBİL

Xiaomi 15 Pro'nun Özellikleri Ortaya Çıktı!

Xiaomi 15 Pro için geri sayım başladı. Peki akıllı telefon kullanıcılara neler sunacak? İşte Xiaomi 15 Pro özellikleri!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.