Yolun Sonu: Xiaomi, Altı Modelin Güncelleme Desteğini Bitirdi!

Xiaomi, yeni sürümleri çalıştırması mümkün olmayan modelleri rafa kaldırmaya devam ediyor. Şirket, son olarak altı modelin güncelleme desteğini kesti!

Xiaomi, donanımsal açıdan yeni sürümleri çalıştırması mümkün olmayan modelleri rafa kaldırmaya devam ediyor. Çinli üretici, son olarak altı popüler modelin artık güncelleme almayacağını duyurdu. İşte yazılım desteğini kaybeden Xiaomi modelleri!

Xiaomi, Altı Modelin Güncelleme Desteğini Bitirdi

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren ürünlerin yer aldığı EOL listesine Xiaomi MIX 4, Xiaomi Pad 5 Pro 5G, Xiaomi Pad 5, POCO F3 GT, POCO F3 ve Redmi K40 modellerini ekledi. Bu, söz konusu ürünlerin artık MIUI/HyperOS, Android ve güvenlik yamalarını almayacağı anlamına geliyor.

Xiaomi Mix 4 Kutu Açılımı Videosu Yayınlandı

Çinli üretici burada kapıyı tamamen kapatmıyor. Zira EOL listesine eklenen modeller, kullanıcıların güvenliğini tehdit eden bir güvenlik açığı tespit edilmesi halinde desteklenmeseler bile güncelleme alacaklar. Bunun yanı sıra, yazılım desteği bitse bile bu gibi ürünler tüm özellikleriyle birlikte kullanılabilecek. 

Xiaomi Redmi Note 14 Serisi Tanıtıldı: Fiyat Performans Canavarı Telefonlar!
MOBİL

Xiaomi Redmi Note 14 Serisi Tanıtıldı: Fiyat Performans Canavarı Telefonlar!

Düzenlenen etkinlik ile beraber Xiaomi Redmi Note 14 serisinin özellikleri ve fiyatı belli oldu. İşte bütçe dostu yeni akıllı telefon modelleri!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.