Xiaomi 15 Pro, Selefindeki Önemli Özellikten Yoksun Gelecek!

Xiaomi 15 Pro, selefindeki önemli özellikten yoksun olacak. Peki bu özellik ne ve kullanıcı deneyimini ne kadar etkileyebilir?

Xiaomi'nin bir sonraki amiral gemisi modelleri için artık sadece birkaç ay kaldı. Geçen yıl satışa çıkan Xiaomi 14 serisi, Çinli şirketi satış rakamlarıyla fazlasıyla memnun etti. Peki Xiaomi 15 serisi benzer başarılara ulaşabilecek mi? Xiaomi 15 Pro'nun ortaya çıkan bazı özellikleri bu konuda soru işaretlerine neden olabilir.

Xiaomi 15 Pro Özellikleri Ortaya Çıktı

Sektörde sızıntılarıyla bilinen Digital Chat Station, Xiaomi 15 Pro modeline dair yeni teknik detayları paylaştı. Kaynağa göre modelin ana kamerası Xiaomi 14 Pro'daki değişken diyafram açıklığı özelliğinden yoksun olacak. Şu an için bu özelliğin neden kaldırıldığına dair bir açıklama mevcut değil.

Xiaomi 15 Pro, 50 Megapiksel OmniVision OV50K ana, 50 Megapiksel ultra geniş açı ve 3x 50 Megapiksel periskop sensörlerine sahip olacak. Bunun dışında 2K çözünürlüklü 120 Hz yenileme hızı sunan LTPO AMOLED bir ekrana sahip olması söz konusu. Tanıtımın ise ekim ayında yapılması bekleniyor.

En İyi Xiaomi Akıllı Telefon Modelleri - 2024
MOBİL

En İyi Xiaomi Akıllı Telefon Modelleri - 2024

En iyi Xiaomi telefonlar hangileri sorusunun yanıtını merak eden kişiler için bir liste hazırladık. İşte en iyi Xiaomi telefon modelleri ve özellikleri!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!