Artık Xbox Sayfası Üzerinden GeForce NOW ile Oyun Oynamak Mümkün!

Xbox ve NVIDIA işbirliğiyle oyuncular için heyecan verici bir yenilik geliyor. Artık Xbox sayfasından GeForce Now destekli oyunlar oynanabilecek. İşte detaylar!

Xbox ve NVIDIA, sundukları oyun deneyimini genişletmek için güçlerini birleştiriyor. Xbox, en son entegrasyonuyla birlikte oyunculara Nvidia GeForce Now desteğini sağlayacağını açıkladı.

Artık oyuncular Xbox.com üzerinden PC Game Pass veya Nvidia GeForce NOW abonelikleriyle GeForce Now destekli oyunları doğrudan başlatabilecek.

En İyi Geforce Now Ücretsiz Oyunları
OYUN

En İyi Geforce Now Ücretsiz Oyunları

Bu yazımızda en iyi ücretsiz Geforce Now oyunlarını sizler için sıraladık.

Xbox Sayfasından GeForce Now Destekli Oyunlar Nasıl Oynanacak?

Bu iş birliği, Xbox'ın birinci taraf oyun kütüphanesine dünya çapında erişimi genişletiyor. Oyuncular, Steam'de sahip oldukları Xbox destekli oyunları GeForce Now aracılığıyla kolayca çalıştırabilecekler. Tek yapmaları gereken Steam hesaplarını hizmete bağlamak olacak.

Ek olarak, oyuncular Microsoft Hesapları ile oturum açarak Microsoft Store'dan GeForce Now üzerinden diğer oyunları da yayınlayabilecekler. Bunu yapmak için oyunu satın almış olmaları veya geçerli bir Game Pass aboneliğine sahip olmaları yeterli. Böylelikle oyuncular, oyunu Nvidia GeForce Now veya Xbox Cloud Gaming üzerinden yayınlamayı seçebilecekler.

Ancak şu an için bu entegrasyon Xbox TV Uygulaması'nı kapsamıyor. Bu nedenle, oyuncular Amazon Fire Stick aracılığıyla Nvidia GeForce Now'a erişemiyecekler. Hizmet ise şu anda sadece Xbox.com üzerinden kullanılabilir halde yer alıyor.

Bu heyecan verici gelişme, Xbox'ı oyuncular için daha da cazip bir platform haline getirecek ve bulut oyunculuğunun önünü açacak gibi görünüyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.