Modern Warfare 3'ün Game Pass'e Ekleneceği Net Tarih Ortaya Çıktı!

Microsoft'un Call of Duty: Modern Warfare 3'ü bu ayın sonunda Xbox Game Pass'e ekleyeceği iddia edildikten sonra çıkış tarihi de ortaya çıktı. İşte detaylar!

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan güçlü bir iddiaya göre Microsoft'un Call of Duty: Modern Warfare 3‘ü bu ay içinde abonelik hizmetinin kütüphanesine ekleyeceği ortaya çıkmıştı.

Ancak oyunun ne zaman ekleneceğiyle ilgili bir bilgi yoktu. Şimdi ise Modern Warfare 3'ün Xbox Game Pass'e ne zaman geleceği yönünde birçok güçlü söylenti çıktı. Peki ne zaman eklenecek? İşte ayrıntılar...

Xbox Game Pass'e Call of Duty Modern Warfare 3 Ne Zaman Eklenecek?

Modern Warfare 3'ün Game Pass'e eklenmesiyle ilgili ilk söylentiler birkaç hafta önce ortaya çıkmıştı. O zamanlar kesin bir tarih belirlenemese de, son zamanlarda birçok güvenilir kaynaktan 24 Temmuz tarihi doğrulandı.

XboxEra podcast'inde Sikamikanico, "MW3'ün Xbox Game Pass'e 24 Temmuz'da geleceğine dair söylentiler var" ifadesinde bulundu. Ayrıca, bu bilginin ardından sızıntı yapan eXtas1s ve WindowsCentral'dan Jez Corden da aynı tarihi işaret etti.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?
OYUN

Call of Duty: Modern Warfare 3 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?

Call of Duty: Modern Warfare 3 sistem gereksinimleri neler? Yeni CoD oyunu kaç GB kullanılabilir alana ihtiyaç duyacak? İşte merak edilen soruların yanıtı!

Xbox, Game Pass oyunlarını genellikle Salı günleri duyuruluyor. Dolayısıyla resmi duyurunun da 23 Temmuz Salı günü yani yarın yapılması merakla bekleniyor.