X'e Gelen Bütün Değişiklikleri Unutun: Tasarımda Büyük Değişikliğe Gidiliyor!

Popüler sosyal medya platformu X'in ortaya çıkan yeni değişikliğine göre zaman akışındaki gönderi tasarımında ciddi bir revizyona gidiliyor. İşte detaylar!

X'e Gelen Bütün Değişiklikleri Unutun: Tasarımda Büyük Değişikliğe Gidiliyor!

Elon Musk'ın X'i satın aldığından bu yana platformun adı da dâhil olmak üzere birçok şeyi değişti ve bugün ortaya çıkan yeni değişiklik ise popüler sosyal medya platformunu baştan aşağı değiştirebilir.

Elon Musk bu yeni değişiklik ile birlikte X'in paylaşımlardan etkileşim ve yanıtla seçeneklerini kaldırarak içeriğin kullanıcıların akışlarında nasıl göründüğünü yeniden tasarlamayı planlıyor. Bu, gönderiyi yeniden paylaşma (diğer adıyla retweet), beğen ve yanıtla seçeneklerinin artık bir kullanıcının X zaman akışındaki gönderilerde görünmeyeceği anlamına geliyor.

Tasarımı Yenilenen Zaman Akışı Nasıl Görünecek?

Değişiklikler yalnızca bununla da sınırlı değil. Tüm bu seçeneklerin kaldırılmasının yanı sıra, her bir gönderiden yeniden paylaşım, beğeni ve alıntı sayıları da kaldırılacak. X bu değişiklikle birlikte kullanıcıların bir seçeneğe dokunmak yerine, beğenmek veya yanıtlamak için bir gönderiyi sola veya sağa kaydırmasını istiyor.

Değişikliğin gerçekleşmesinin ardından zaman akışında görebileceğiniz gönderilerdeki görüntülenebilen tek metrik, gönderinin sağ üst köşesine taşınan görüntüleme sayısı olacak.

Yaklaşan bu yeni tasarım değişikliği ilk olarak MacRumors tarafından aktarılmış olsa da Elon Musk şahsi X hesabı üzerinden bu yeni değişiklikleri doğruladı. Yeni tasarım değişikliğinin ortaya çıkmasının ardından kullanıcılar olumsuz geri bildirimlerde bulunmuş olsa da Elon Musk kararından vazgeçmeyecek gibi görünüyor.

Elon Musk’ın Bir Çocuğu Daha Ortaya Çıktı: Hem de Kendi Şirketlerinden Birinin Yöneticisinden!
Yaşam

Elon Musk’ın Bir Çocuğu Daha Ortaya Çıktı: Hem de Kendi Şirketlerinden Birinin Yöneticisinden!

Elon Musk'ın Neuralink yöneticisi ile gizli çocuğu ortaya çıktı. Musk'a yönelik uygunsuz davranış ve ayrımcılık iddiaları ise gündemde... İşte detaylar!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.