WhatsApp'tan Kullanıcılara Para Kazandırabilecek Yeni Özellik: Kurulan Topluluklar Başkasına Devredilebilecek!

WhatsApp beta sürümünde kullanıcıların kurdukları toplulukları başkalarına devretmesine imkan tanıyan yeni bir özellik tespit edildi.

WhatsApp'ın Android beta sürümünde önemli bir özellik tespit edildi. Yeni sürümde test edilen özellik, kullanıcıların kurdukları WhatsApp topluluklarını başkalarına devretmesine imkan tanıyacak. Detaylar haberde.

Kullanıcılar, WhatsApp Topluluklarını Devrederek Para Kazanabilecek

Dünyaca ünlü çevrim içi mesajlaşma platformu WhatsApp için yayınlanan "2.24.19.34" kodlu Android beta sürümünde ilginç bir özellik keşfedildi. Yeni özellik, kullanıcıların kurup büyüttükleri toplulukları, artık başka kullanıcılara devredilmesini sağlayacak. Pek çok kişiye göre yeni topluluk devretme özelliği, birçok kullanıcının topluluk kurarak para kazanmasına imkan tanıyabilir.

Beta sürümünden alınan ekran görüntülerine göre, topluluğunu devreden eski yönetici, devretme sürecinin ilk aşamasında hala yönetici olarak kalmaya devam edecek. Ancak topluluğu devralan kişi, eski yöneticileri yöneticilikten atabilecek. Bu süreç tamamen taraflar arasında yapılan anlaşmaya göre şekillenecek. Şuanda test aşamasında olan yeni özelliğin tam olarak ne zaman herkes için kullanıma açılacağı ise merak konusu.

WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme (Android/iPhone)
NASIL YAPILIR

WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme (Android/iPhone)

Bu rehberde iPhone ve Android telefonda WhatsApp silinen mesajları geri getirme işleminin nasıl yapıldığını açıkladık. İşte silinen mesajı görme yöntemi!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...