WhatsApp'ın Kişi Ekleme Özelliğinde Önemli Değişiklik: Kritik Sorunu Çözecek!

WhatsApp kişi ekleme sürecinde yeni bir dönem başlatmaya hazırlanıyor. İşte büyük bir problemi ortadan kaldıracak yeniliğin detayları!

Yeni özellikler üzerinde çalışarak üst düzey bir kullanım deneyimi sunmayı amaçlayan WhatsApp bu kez önemli bir sorunu gidermeye hazırlanıyor. Bu kapsamda anlık mesajlaşma uygulamasında kişi ekleme özelliğinde bir yeniliğin altına imza atılacak.

WhatsApp Kişi Ekleme Sürecinde Yeni Dönem Başlıyor

WhatsApp, kişileri eklemeyi ve yönetmeyi çok daha kolay hâle getirecek. Popüler anlık mesajlaşma hizmeti üzerinden kişiler ekleyebilecek ve yönetebileceksiniz. Yani uygulamaya bir kişi yöneticisi işlevinin dahil edileceğini söyleyebiliriz.

Bu yenilik, özellikle telefonu kaybettiğinizde ya da yeni bir telefon satın aldığınızda büyük bir avantaj sağlayacak çünkü WhatsApp'a kaydettiğiniz kişiler sorunsuz şekilde geri yüklenebilecek. Böylece kişiler kaybolmayacak.

Kişileri artık yalnızca WhatsApp'a kaydedebileceksiniz. Telefonunuzda birden fazla WhatsApp hesabı kullanıyorsanız ve iş arkadaşlarınızın yalnızca WhatsApp'ta kalmasını istiyorsanız yeni özellik sizin için oldukça kullanışlı olacaktır.

Yeni özellik yakında WhatsApp Web ve Windows'a eklenecek. İlerleyen dönemde yeni özelliği diğer bağlı cihazlarda da kullanılabileceksiniz.

Söz konusu yenilikler ayrıca kişileri kullanıcı adlarına göre yönetmeyi ve kaydetmeyi de sağlayacak. WhatsApp'taki kullanıcı adları, bir kişiyle iletişim kurmak için telefon numaranızı paylaşma zorunluluğunu ortadan kaldırarak ekstra bir gizlilik katmanı ekleyecek. Kullanıcı adları özelliğinin ise ne zaman sunulacağı bilinmiyor.

WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme (Android/iPhone)
NASIL YAPILIR

WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme (Android/iPhone)

Bu rehberde iPhone ve Android telefonda WhatsApp silinen mesajları geri getirme işleminin nasıl yapıldığını açıkladık. İşte silinen mesajı görme yöntemi!

WhatsApp'a gelen yenilik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.