WhatsApp, Kullanıcıların Merakla Beklediği Özelliği Nihayet Kullanıma Sunuyor!

WhatsApp'ın 2.24.17.21 yapı numaralı Android beta sürümünde tespit edilen yeni özellik kullanıcıların artık durum güncellemelerini beğenebileceğini gösteriyor!

WhatsApp, kullanıcı deneyimini geliştirmek için yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Son raporlar, platformun 'Durum' özelliğini daha da kapsamlı hale getirmeye karar verdiğini ve uzun süredir beklenen bir özelliği test etmeye başladığını gösteriyor.

WhatsApp, Durum Güncellemeleri İçin Beğeni Özelliği Üzerinde Çalışıyor

WhatsApp'ın Durum özelliği kullanıcıların Instagram'daki gibi 24 saat sonra kaybolacak fotoğraflar ve videolar paylaşmasına olanak tanıyor. Platformun 2.24.17.21 yapı numaralı Android beta sürümünde tespit edilen yeni özellik ise kullanıcıların artık durum güncellemelerini beğenebileceğini gösteriyor.

Kullanıcılar, bundan böyle durum güncellemelerini görüntülerken 'Yanıtla' metin kutusunun yanında bir 'Beğen' butonu görecekler. Bu sayede durumları kolaylıkla beğenebilecekler. Birisi durumunuza Beğen butonu ile tepki verdiğinde, bunu Instagram Hikayelerine benzer şekilde Durum görüntüleyenler listesinde göreceksiniz.

Bu özelliğin şu an için test aşamasında olduğunu belirtelim. Maalesef ne zaman kullanıma sunulacağı ise şimdilik belli değil.

Dolandırıcıların Hedefinde Bu Defa WhatsApp Var! Hesabınız Çalınabilir
SOSYAL MEDYA

Dolandırıcıların Hedefinde Bu Defa WhatsApp Var! Hesabınız Çalınabilir

WhatsApp kullanıcıları dikkat! Sahte WhatsApp grupları, hesaplarınızı çalmaya yönelik yeni bir dolandırıcılık yöntemi olarak karşınıza çıkabilir. İşte detaylar!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.