WhatsApp'a Animasyonlu Emojiler Geliyor

WhatsApp'a yeni güncelleme ile birlikte Telegram'da olduğu gibi animasyonlu emojiler geliyor. İşte detaylar!

WhatsApp'a Animasyonlu Emojiler Geliyor

En büyük mesajlaşma hizmetlerinden biri olan WhatsApp, sürekli yeni özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Çalışmalarda tespit edilen bir özellik, WhatsApp sohbetlerine animasyonlu emojilerin geleceğini vurguluyor.

Kod avcısı WABetaInfo, Meta'nın WhatsApp'a animasyonlu emoji getirmek için yaptığı çalışmaları ortaya çıkardı. Bu, son aylarda uygulama içi çıkartmalar ve ifadeler için daha fazla seçeneğe sahip olacağımızı ima eden diğer bulguların yanında artık animasyonlu emojiler gönderilebileceğini ortaya koyuyor.

Yeni özellikle birlikte belirli bir emoji gönderirken, giden veya alınan mesaja otomatik olarak animasyon ekleniyor. Animasyonlu WhatsApp emojilerinin Lottie kullanılarak tasarlandığı ve oluşturulduğu görülüyor.

WhatsApp Animasyonlu Emojiler Ne Zaman Gelecek?

WhatsApp'a Animasyonlu Emojiler Geliyor

Şu anda bu seçeneğin mesajlaşma platformuna geleceğine dair tek işaret WhatsApp masaüstü beta sürümünden geliyor. Bununla birlikte, animasyonlu emojilerin yayınlandığında WhatsApp'ın tüm sürümlerinde mevcut olması kuvvetle muhtemel.

WABetaInfo ayrıca WhatsApp içindeki kişi görünümü için bazı küçük iyileştirmelerin geldiğini belirtti. En son beta sürümünü kullanan Android kullanıcıları, kişi bilgilerinin altında gösterilen "Hakkında" metninde küçük değişiklikler olduğunu fark edebilirler. Kullanılan metin artık daha küçük, böylece birden fazla metin satırı artık görülebiliyor.

WhatsApp'a Yeni Özellik Geliyor: Ekran Görüntüsü Paylaşıldı!
MOBİL

WhatsApp'a Yeni Özellik Geliyor: Ekran Görüntüsü Paylaşıldı!

WhatsApp yeni özellik sunmaya hazırlanıyor. Şu anda test aşamasında olan özelliğe dair bir ekran görüntüsü paylaşıldı. İşte özelliğin ayrıntıları!

WhatsApp'e Sohbet Kilitleme Özelliği Geliyor: Nasıl Kullanılır?
MOBİL

WhatsApp'e Sohbet Kilitleme Özelliği Geliyor: Nasıl Kullanılır?

WhatsApp, yakın zamanda ayrı ayrı sohbetlerin kilitlenebileceği yeni gizlilik sistemini tanıttı. Detaylar haberimizde!