Bütçe Dostu vivo Y17s Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

vivo Y17s modelinin özellikleri ve fiyatı belli oldu. Bütçe dostu akıllı telefonda hangi donanım bileşenleri bulunuyor? İşte telefonun detayları!

Anıl Özünaldım -

vivo, Y17s isimli yeni akıllı telefon modeli tanıttı. Yapılan tanıtımla beraber vivo Y17s modelinin özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki, uygun fiyat etiketiyle dikkat çeken telefon donanım konusunda neler sunuyor?

vivo Y17s Özellikleri Listesi

6,56 inç ekran büyüklüğüne sahip olan telefon, IPS LCD ekran üzerinde 720 x 1612 piksel çözünürlük, 60Hz yenileme hızı ve yaklaşık 269 PPI piksel yoğunluğu sunuyor. Gücünü MediaTek Helio G85 işlemcisinden alan telefonda 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı mevcut.

5000 mAh batarya kapasitesine sahip olan telefon 186 gram ağırlığında. Cihazın arka tarafında 50 megapiksel ve 2 megapiksel çözünürlüklerinde iki adet kamera yer alıyor. Ön yüzeyde ise 8 MP çözünürlüğünde bir adet kamera bulunuyor.

Mobil

vivo T2 Pro'nun Geekbench Puanları Belli Oldu

vivo Y17s Fiyatı

İki farklı renk seçeneği ile beraber gelen yeni akıllı telefon modeli vivo Y17s yaklaşık 146 dolar fiyata sahip.

Mobil

Altın Kaplama iPhone 15 Pro Serisinin Fiyatı Cep Yakıyor!

vivo marka yeni akıllı telefon modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR