Amiral Gemilerine Gözdağı: vivo X200 Pro Ortaya Çıktı

Yaklaşan vivo X200 Pro modeliyle ilgili ilk ayrıntılar geldi! Peki akıllı telefon neler sunacak?

Son dönemde daha çok giriş ve orta segment modelleri piyasaya süren vivo cephesinde ana odak yavaş yavaş üst segmente dönmeye başladı. Çinli şirketin bu kapsamda geçen yıl satışa çıkan X100 serisinin devamı üzerinde çalıştığı gelen bilgiler arasında. Hatta güvenilir bir kaynak serinin Pro modeliyle ilgili ilk ayrıntıları paylaştı.

vivo X200 Pro İçin İlk Bilgiler Geldi: Peki Neler Sunacak?

Sektörde güvenilir sızıntılarıyla öne çıkan Digital Chat Station, yaklaşan vivo X200 Pro modeliyle ilgili ilk ayrıntıları gözler önüne serdi. Buna göre akıllı telefonda selefi X100 Pro'da da karşımıza çıkan 1.5K çözünürlüklü 120 Hz yenileme hızı sunan AMOLED bir ekran mevcut olacak.  

 

Modele güç verecek işlemci bu yılın ekim ayında tanıtılması beklenen MediaTek Dimensity 9400 olacak. Şu an için yeni yongayla ilgili resmi detaylar olmasa da geçmiş sızıntılar sayesinde 3 nm mimariyle üretileceğinin yanı sıra 1x 3.4 GHz Cortex-X5, 3x 3 GHz Cortex-X4 ve 4x 2.3 GHz  Cortex-A720 çekirdeklerine ev sahipliği yapacağını biliyoruz.

Akıllı telefonda güvenlik yöntemi olarak tek noktalı ultrasonik ekran altı parmak izi sensörü kullanılacak. Bu sayede standart parmak izi tarayıcılarına göre daha hızlı ve güvenli bir kullanıcı deneyimi sunulacak. Bununla birlikte cihazın üç adet 50 MP çözünürlüklü arka kameraya sahip olacağını belirtelim. 

vivo X200 serisiyle ilgili net bir tanıtım tarihi olmasa da sektör kaynaklarına göre bu yılın ekim veya kasım aylarında önemli gelişmeler yaşanabilir. Bu kapsamda ilk olarak Çin lansmanının ve ilerleyen tarihlerde ise global tanıtımın yapılması kuvvetle muhtemel.

En İyi vivo Akıllı Telefon Modelleri (2024)
MOBİL

En İyi vivo Akıllı Telefon Modelleri (2024)

Çinli teknoloji şirketi vivo’nun en iyi telefonları hangisi? İşte en iyi vivo telefon modelleri-2024 tam listesi!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.