vivo X200 Kamerasıyla Büyüleyecek: İşte Özellikleri!

vivo X200 modeli kullanıcılara nasıl bir kamera performansı sunacak? İşte ayrıntılar!

Tunahan Karakış -

Ürün yelpazesini genişletmek için mesaisini sürdüren vivo, çok yakında merakla beklenen X200 serisini vitrine çıkaracak. Son raporlar, serinin standart modeliyle ilgili teknik ayrıntıları gözler önüne seriyor. Peki, vivo X200 kullanıcılara tam olarak neler sunacak?

vivo X200 Neler Sunacak? Özellikleri Ortaya Çıktı

vivo X200 modelinde 50 Megapiksel Sony IMX921 ana kamera, 50 Megapiksel Samsung JN1 ultra geniş açı lens ve 50 Megapiksel Sony IMX882 periskop telefoto kamera mevcut olacak. Dahası, cihazın 10x hibrit yakınlaştırmalı 10x füzyon süper çözünürlük algoritmasını desteklediğini iddia edildi.

Akıllı telefonla ilgili geçmiş sızıntılara bakacak olursak, 8 mm seviyelerinde bir kalınlıkla kullanıcıların karşısına çıkacağını söyleyebiliriz. Bununla birlikte, dairesel bir kamera kurulumu ve delikli bir ekran tasarımıyla gelecek.

Telefonun güç alacağı işlemci MediaTek Dimensity 9400 olacak. Şu an için yeni yongayla ilgili resmi detaylar olmasa da 3 nm mimariyle üretileceğinin yanı sıra 1x 3.4 GHz Cortex-X5, 3x 3 GHz Cortex-X4 ve 4x 2.3 GHz  Cortex-A720 çekirdeklerine ev sahipliği yapacağını biliyoruz.

Modelde 1,5K çözünürlüğe sahip 6,3 inç seviyelerinde OLED bir panel mevcut olacak. Dahası, arka cephede 50 Megapiksel ana kameranın başı çektiği üçlü kamera kurulumu bizleri karşılayacak. Son olarak, 5.500 mAh veya 5.600 mAh'lik bir pilden beslenecek ürünün serinin diğer üyeleriyle birlikte ekimde tanıtılması bekleniyor.

Mobil

vivo'nun Amiral Gemisi Katili Modeli İçin Geri Sayım: Neler Sunacak?

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR