iPhone 15 Pro'ya Benzeyen vivo X100s'den Yeni Fotoğraflar Gelmeye Devam Ediyor!

vivo, X100s modelinin tasarımında iPhone 15 Pro'ya benzer bir stil uyguluyor. Telefon modelinin yeni görselleri gelmeye devam ediyor. İşte detaylar!

vivo X100 serisindeki X100s ve Ultra modellerinin lansman tarihi yaklaşırken, seriye dair bir takım bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak sızdırılan görüntüler, X100'lerin tasarım detaylarını ortaya çıkarıyor.

vivo X100s modelinin ilk net görüntüleri olarak söyleyebileceğimiz sızıntılar, cihazın iPhone'lardaki tasarım diline sahip olacağını gösteriyor. Çerçeve olarak iPhone 15 Pro'ya benzer, düz bir çerçeve kullanılacak seri, güçlü bir şekilde piyasaya giriş yapacak gibi görünüyor.

vivo X100 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

vivo X100 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Yapılan tanıtımla beraber vivo X100 serisinin özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki, vivo marka yeni akıllı telefon modelleri X100 ve X100 Pro'da hangi donanım bileşenleri tercih edildi? Bu rehberde yeni telefonlara dair merak edilen soruları cevaplayacağız.

vivo X100s'te Düz Çerçeve Kullanılacak

Daha önce tanıtılan serinin düz modeli X100'de, kavisli bir ekran kullanılmıştı. X100s modelinde ise ekran tasarımı daha düz bir yapıya sahip olacak. Arka kamera modülü bir önceki modeldeki gibi cam panelde yer alacak. Kamera kurulumu da X100 ile aynı olacak.

iPhone 15 Pro'nun düz tasarımına benzer yapıda olacak modelin daha ince olması bekleniyor. Beyaz, siyah, doğal titanyum ve camgöbeği renk seçenekleriyle geleceği doğrulanan model, Dimensity 9300+ ile piyasaya sürülecek.

Fotoğraf Odaklı Üretken Yapay Zeka ile Gelecek

Güvenilir kaynaklardan biri olarak bilinen Ice Universe, X hesabından yaptığı paylaşım ile vivo X100s telefon modeli başta olmak üzere tüm seriye fotoğraf odaklı üretken yapay zeka geleceğini duyurdu.

Paylaşımdaki görsellerden de anlaşılacağı üzere çekilen görüntülerde sonbahar, ilkbahar, kış ve yaz aylarına göre konsepti ve arka planı baştan aşağı değiştirmek mümkün hale geliyor. Bu yapay zeka özelliğinin özellikle manzara fotoğraflarında daha yüksek bir başarı elde edeceğini söylemek de mümkün.

Bunlara ek olarak 1,5K düz ekran ve güçlü pil ömrü olacağı daha önce söylenen modelin, Mayıs ayında piyasaya sürüleceği düüşünülüyor.

YORUMLAR