vivo X Fold 3'ün Yeni Görüntüleri, Sürpriz Özelliği Ortaya Çıkardı!

vivo X Fold 3'ün yeni görüntüleri sızdırıldı. Ortaya çıkan görseller, yeni katlanabilir telefonun heyecan verici bir özelliğini ortaya çıkardı. İşte detaylar!

vivo X Fold 3'ün ortaya çıkan görüntüleri, yeni katlanabilir akıllı telefon modelinin nasıl bir tasarıma sahip olacağını gözler önüne serdi. Sızdırılan görseller ayrıca heyecan verici bir özelliği de gün yüzüne çıkardı.

vivo X Fold 3'ün Görüntüleri Neler Sunuyor?

En iyi katlanabilir telefonlar arasında yerini almaya hazırlanan vivo X Fold 3 ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Yaşanan gelişme, söz konusu cihazın nasıl bir görünüme sahip olduğu hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlıyor.

Ice Universe tarafından sosyal medya platformu Weibo üzerinden paylaşılan görseller, tasarımın yanı sıra önemli bir özelliği de ortaya çıkardı. Görüntülere baktığımızda yeni katlanabilir telefonun Mac'e uzaktan bağlanabildiğini görüyoruz.

Mac kullanıcıları herhangi bir kabloya ihtiyaç duymadan vivo X Fold 3 ile bilgisayarlarına bağlanabilecek ve ekran üzerinden çeşitli işlemler yapabilecek. Bu eşleşme sağlandıktan sonra ekran ikiye bölünebilecek. Üst kısımda Mac ekranı görüntülenirken alt kısımdan ise klavyeye erişilebilecek.

Yeni telefon, tasarım konusunda bir önceki model ile biraz farklılıklar içerecek. X Fold 2'de ekranın orta kısmında yer alan ön kamera, X Fold 3'te ekranın köşesinde konumlanacak.

Honor'un Yeni Teknolojisi Sayesinde Göz ile Otomobil Hareket Ettirildi (Video)
TEKNOLOJİ

Honor'un Yeni Teknolojisi Sayesinde Göz ile Otomobil Hareket Ettirildi (Video)

Honor, yeni bir teknoloji geliştirerek göz ile otomobil hareket ettirme işlemini mümkün kıldı. İşte yeni teknolojinin tanıtıldığı videonun detayları!

vivo marka yeni katlanabilir telefon hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.