vivo'nun Uygun Fiyatlı Telefonu Performans Testinde! Neler Sunacak?

Vivo V40e, V2403 model numarasıyla Geekbench veri tabanında ortaya çıktı. Peki, akıllı telefon neler sunacak?

Geçen hafta V40 ailesini kullanıcıların beğenisine sunan Vivo, seriyi daha da genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Son gelen bilgiler, şirketin uygun fiyatlı bir model üzerinde çalıştığını gösteriyor. Hatta vivo V40e olarak adlandırılan cihaz, kısa bir süre önce performans testlerinde ortaya çıktı.

vivo V40e Performans Testinde

Vivo V40e, V2403 model numarasıyla Geekbench veri tabanında ortaya çıktı. Akıllı telefon, yapılan tek çekirdekli testlerden 1028, çok çekirdekli testlerden ise 2.938 puan almayı başardı. Bununla birlikte, bazı teknik özellikleri dolaylı yoldan da belli oldu.

Testlere giren prototipin MediaTek Dimensity 7300 işlemcisini çalıştırdığını belirtelim. 4 nm mimariyle üretilen yonga; 4x 2.5 GHz ARM Cortex-A78 ve 4x 2.0 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine ek olarak Mali-G615 MC2 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Geekbench veri tabanına göre, akıllı telefonda 8 GB RAM bulunacak. Ancak, farklı bellek seçeneklerinin de olabileceğini unutmamak önemli. Son olarak, modelin tanıtım tarihi ve diğer teknik özellikleriyle ilgili detaylar ise en azından şimdilik belli değil.

En İyi vivo Akıllı Telefon Modelleri (2024)
MOBİL

En İyi vivo Akıllı Telefon Modelleri (2024)

Çinli teknoloji şirketi vivo’nun en iyi telefonları hangisi? İşte en iyi vivo telefon modelleri-2024 tam listesi!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!