Yeni Kablosuz Kulaklık vivo TWS Air 2 Tanıtıldı: Neler Sunuyor?

Uzun pil ömrü sunan yeni kablosuz kulaklık modeli vivo TWS Air 2 tanıtıldı. İşte özellikleriyle dikkat çeken kulaklığa dair merak edilen detaylar!

vivo TWS Air 2 olarak isimlendirilen yeni kablosuz kulaklık modeli tanıtıldı. Çok şık bir görünüme sahip olan kablosuz kulaklık, uzun pil ömrü ve özellikleriyle dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor.

vivo TWS Air 2 Neler Sunuyor?

  • 14,2 mm sürücü
  • IP54 sertifikası
  • 3D panoramik ses
  • DeepX 3.0 stereo ses
  • 55ms ultra düşük gecikme modu

vivo, Weibo üzerinden yeni kablosuz kulaklık modeli vivo TWS Air 2'yi duyurdu. Şirketin resmî web sitesinde de listelenen kablosuz kulaklık, geçtiğimiz ay piyasaya sürülen iQOO TWS Air 2 modeline benziyor.

14,2 mm sürücü ile birlikte gelen kulaklık, 3D panoramik ses ve DeepX 3.0 stereo teknolojileriyle dikkat çekiyor. Söz konusu kulaklık toza ve suya karşı dayanıklılık sunan IP54 sertifikasına da sahip.

MonsterSound eSports oyun ses efektlerini içeren kulaklıkta 55 ms ultra düşük gecikme modu mevcut. Paylaşılan bilgilere göre TWS Air 2 modeli tek şarj ile 6 saate kadar pil ömrü sunuyor. Şarj kutusu ile beraber 30 saate kadar pil ömrü elde edildiği belirtiliyor.

Bluetooth 5.3 ve hızlı şarj teknolojilerini destekleyen TWS Air 2 modelinde USB-C portu bulunuyor. TWS Air 2, silikon kulaklık uçlarına sahip değil. Söz konusu kablosuz kulaklığın fiyat etiketi henüz açıklanmadı. Kulaklığın Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor.

Suya Dayanıklı Kablosuz Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - 2024
TEKNOLOJİ

Suya Dayanıklı Kablosuz Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - 2024

2024 yılında öne çıkan suya dayanıklı kablosuz kulaklık modellerini sizin için sıraladık. İşte, suya karşı dayanıklılık sunan kulaklıklar listesi!

vivo tarafından üretilen yeni kablosuz kulaklık hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.