Fiyat Performans Canavarı vivo T3 Pro Performans Testinde!

Yaklaşan vivo T3 Pro modeli performans testlerinde ortaya çıktı. Peki akıllı telefon kullanıcılara neler sunacak?

Tunahan Karakış -

Bu yıl içerisinde T3, T3 Lite ve T3x modellerini kullanıcılara sunan vivo, şimdi de serinin en güçlüsünü piyasaya sürmek için geri sayıma geçti: T3 Pro. Son raporlar, tanıtım öncesi akıllı telefonun performans testlerine girdiğini gösteriyor. Peki, akıllı telefon kullanıcılara neler sunacak?

vivo T3 Pro Geekbench Testlerinde Ortaya Çıktı

vivo T3 Pro, V2404 model numarasıyla Geekbench veri tabanında ortaya çıktı. Akıllı telefon yapılan tek çekirdekli testlerden 1.147 ve çok çekirdekli testlerden ise 3 bin 117 puan almayı başardı. Böylelikle modelin bazı özellikleri dolaylı yoldan da olsa belli oldu. 

Geekbench veri tabanına göre ürüne güç verecek işlemci Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 olacak. Bununla birlikte 8 GB RAM'le kullanıcıların karşısına çıkacak. Burada farklı opsiyonların olma ihtimalini akıllardan çıkarmamak önemli. Dahası, kutudan Android 14 ile çıkacak.

SmartPrix, yaklaşan vivo T3 Pro modelinin tasarımını ortaya koydu. Buna göre, akıllı telefon serinin diğer modellerinden farklı olarak tasarım konusunda iQOO 12'ye benzerlik gösterecek. Bu kapsamda, sol tarafta üç kamera lensi ve bir LED flaştan oluşan oval bir kamera kurulumu yer alacak.

Akıllı telefonun ön cephesinde ise orta ve üst segmentte sıkça tercih edilen delikli bir ekran tasarımı bizleri karşılayacak. Sektör standartlarının üzerinde bir ekran gövde oranıyla gelmesi beklenen modelin bugüne dek sızdırılan teknik özellikleri ise şu şekilde;

Özellik Detaylar
İşlemci (SoC) Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3
Ekran AMOLED, 120Hz (tahmini)
Ana Kamera 50MP Sony Sensör
Batarya Kapasitesi 5,500mAh
Cihaz Kalınlığı 7.49mm
Fiyat (tahmini) INR 23,999 (yaklaşık USD 290)
Çıkış Tarihi Eylül 2024 (tahmini)

Mobil

En İyi vivo Akıllı Telefon Modelleri (2024)

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR