PUBG Canavarı vivo Pad 3'ün Özellikleri ve Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

vivo, uzun süredir sessizliğini koruyan vivo Pad 3 modelini resmi sitesinde listeledi. Peki tablet kullanıcılara neler sunacak ve ne zaman tanıtılacak?

Tunahan Karakış -

Geçtiğimiz mart ayında vivo Pad 3 Pro ile kullanıcı karşısına çıkan vivo şimdi de standart model için kolları sıvadı. Çinli marka uzun bir süredir sessizliğini koruyan tableti bugün sessiz sedasız resmi web sitesinde listeledi. Böylelikle cihazın ne gibi özelliklerle geleceği büyük ölçüde belli oldu. İşte vivo Pad 3 teknik özellikleri ve tanıtım tarihi!

vivo Pad 3 Özellikleri ve Tanıtım Tarihi Belli Oldu

vivo'nun resmi web sitesi Pad 3 modelinin 8 GB RAM + 128 GB, 8 GB RAM + 256 GB, 12 GB RAM + 256 GB ve 12 GB RAM + 512 GB olmak üzere dört farklı seçenekle raflardaki yerini alacağını gözler önüne seriyor. Dahası; Spring Tide Blue, Thin Purple ve Cold Star Gray şeklinde adlandırılan üç renk opsiyonuyla gelecek. 

Şirket şu an için tabletin diğer özelliklerini doğrulamasa da geçmiş sızıntılar sayesinde neler beklememiz gerektiğini biliyoruz. Zira şirkete yakın kaynaklara göre cihazda 2,8K çözünürlük, 144Hz yenileme hızı ve 600 nit tepe parlaklığı sunan 12,05 inç LCD bir panel mevcut olacak. İşlemci koltuğunda ise Snapdragon 8s Gen 3 oturacak.

Tablette 44W hızlı şarj desteğine sahip 10.000 mAh'lik bir batarya bulunacak. Öte yandan önde 5 Megapiksel selfie ve arkada ise 8 Megapiksellik bir kamera bizleri karşılayacak. Son olarak tabletin 28 Haziran'da kullanıcıların beğenisine sunulacağı açıklandı.

Mobil

En İyi vivo Akıllı Telefon Modelleri (2024)

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR