Nisan 2024 PlayStation Plus Oyunları Heyecan Veriyor: Hangi Oyunlar Var?

Sony, Ekstra ve Premium aboneler için Nisan 2024 Oyunlarını duyurdu. İşte detaylar!

Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Açıklandı!

Sony tarafından yapılan duyuru ile birlikte PlayStation Plus Nisan ayı oyunları belli oldu. Oyuncuların uzun süre boyunca keyifli vakit geçirilmesine imkân tanıyacak.

PlayStation Plus Oyun Kataloğu

  • Animal Well (PS5)  
  • Tales of Kenzera: Zau (PS5)  
  • Dave the Diver (PS5, PS4)  
  • Oddballers (PS4)  
  • Construction Simulator (PS5, PS4)  
  • The Crew 2 (PS4)  
  • Raji: An Ancient Epic (PS5, PS4)  
  • LEGO Ninjago Movie Video Game (PS4)  
  • Nour: Play With Your Food (PS5, PS4)  
  • Deliver Us Mars (PS5, PS4)  
  • LEGO Marvel's Avengers (PS4)  
  • Miasma Chronicles (PS5)  
  • Stray Blade (PS5)

PlayStation Plus Premium Aboneleri

  • Alone in the Dark: The New Nightmare (PS5, PS4)
  • Star Wars: Rebel Assault II: The Hidden Empire (PS5, PS4)  
  • MediEvil (PS5, PS4)

Yapılan açıklamaya göre duyurulan bu oyunlar 16 Nisan tarihinden itibaren erişilebilir olacak.

Animal Well

Animal Well, PS5 için geliştirilmiş, tek kişilik bir macera oyunu. Oyun, gizemli bir adada mahsur kalan bir adamın hikayesini anlatıyor. Adam, adayı keşfederken, gizemli yaratıklarla karşılaşacak ve adanın karanlık sırlarını ortaya çıkarmaya

Tales of Kenzera: Zau

Tales of Kenzera: Zau, PS5 için geliştirilmiş, tek kişilik bir aksiyon-macera oyunudur. Zau adında bir gencin, kaybettiği babasını geri getirmek için ruhlar alemine yaptığı yolculuğu anlatıyor.

Dave the Diver

Mintrocket tarafından geliştirilmiş bir macera, rol yapma ve yönetim simülasyonu oyunu olarak oldukça popüler hale gelmiştir. Gündüzleri deniz dalışı yaparak balık toplayan ve suşi restoranı işleten Dave adında bir karakteri kontrol ederek maceraya atılın.

Oddballers

Game Swing ve Ubisoft Mumbai tarafından geliştirilmiş ve Ubisoft tarafından yayınlanmış bir çok oyunculu parti oyunu. Oyun, yakartop teması üzerine kuruludur ve 4 ila 6 oyuncu arasında oynanabilir.

Construction Simulator

Astragon Entertainment tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmış bir simülasyon oyunudur. Oyun, kendi inşaat şirketinizi kurmanıza ve çeşitli projeleri tamamlamanıza imkan tanır.

The Crew 2

Amerika Birleşik Devletleri'nin açık dünya haritasında geçen büyük haritalı bir yarış oyunudur. Oyunda, solo veya çevrimiçi olarak oynanabilen çeşitli yarış türleri de bulunur.

Raji: An Ancient Epic

Hint mitolojisinden ilham alan bu aksiyon-macera oyunu, tanrıların iblislerle savaşmasına yardım etmek için yola çıkan bir kız olan Raji'yi kontrol ederek savaşa katılmanızı sağlar.

LEGO Ninjago Movie Video Game

LEGO Ninjago Filmi'ne dayanan bir aksiyon-macera oyunudur. Oyuncular, Ninjago ninja ekibini kontrol ederek Ninjago City'yi Lord Garmadon'dan kurtarmaya çalışırlar.

Nour: Play With Your Food

Yiyeceklerle ilgili bulmacaları sevenler için denenmesi gereken bir oyundur. Oyuncular, farklı yiyecekleri kullanarak çeşitli görevleri tamamlamalıdır. Oyunda, yaratıcılık ve problem çözme becerileri ön plandadır.

Deliver Us Mars

Mars'ta mahsur kalan bir astronot ekibini kurtarmak için yola çıkan bir karakterin macerasını anlatmaktadır. Mars'ı keşfederken bulmacaları çözün ve çeşitli görevleri tamamlayın.

LEGO Marvel's Avengers

Marvel Sinematik Evreni'nin ilk üç aşamasını kapsayan bir aksiyon-macera oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır. Oyuncular, Avengers'ın ikonik kahramanlarını kontrol ederek çeşitli görevleri yerine getirmelidir.

Miasma Chronicles

Kıyamet sonrası dünyada geçen bir aksiyon-rol yapma oyunudur. Oyuncular, miasma adı verilen zehirli bir gazla kaplı bir dünyada hayatta kalmaya çalışan bir karakter ile maceraya atılırlar.

Stray Blade

Bir kurt ve bir çocuk arasındaki dostluğu anlatan bir aksiyon-rol yapma oyununda oyuncular, kurt ve çocuk ikilisini kontrol ederek çeşitli görevleri tamamlamalıdır.

Alone in the Dark: The New Nightmare

1992 yapımı Alone in the Dark oyununun yeniden yapımıdır. Derceto Malikanesi'nde mahsur kalan Edward Carnby veya Emily Hartwood'u kontrol ederek gizemleri çözmeli ve hayatta kalmaya çalışmalısınız.

Star Wars: Rebel Assault II: The Hidden Empire

Star Wars evreninde geçen bir atış oyunudur. Oyunda Luke Skywalker'ı kontrol ederek İmparatorluk'a karşı savaşıyorsunuz. Oyunda, raylı atış ve FMV sinematikleri bulunur.

MediEvil

1998 yapımı MediEvil’da oyuncular, Sir Daniel Fortesque'yi kontrol ederek Gallowmere Krallığı'nı kurtarmaya çalışır.

 

YORUMLAR