EA FC'nin En Büyük Rakibi: UFL'nin İkinci Açık Betası İçin Tarih Verildi!

EA Sports FC rakibi UFL’in ikinci açık betası PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için duyuruldu. İşte detaylar!

Futbol oyunu denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan EA Sports, uzun yıllar boyunca tek rakibi olan Pro Evolution Soccer'ı (yeni adıyla eFootball) ezdi geçti. Günümüzde eFootball'un adı bile alınmazken, birkaç rakipsiz geçen yılın ardından yeni rakip UFL sonunda geldi.

Bir süre önce duyurulan ücretsiz futbol oyunu Ultimate Football League (UFL), neredeyse hazır. Son olarak geliştirici şirket, oyunun ikinci açık betası için geri sayıma geçti. PlayStation 5 ve Xbox Series X|S konsolları için kullanıma sunulacak ikinci açık beta, futbolseverlere UFL'nin heyecan verici dünyasını bir kez daha deneyimleme imkanı sunacak.

UFL Açık İkinci Açık Betası Ön İndirmeye Sunuldu

Beklenen UFL açık betası nihayet 2 Ağustos'ta başlayacak ve 4 Ağustos'a kadar devam edecek. Bu iki gün boyunca, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S sahipleri, UFL'nin heyecan verici dünyasını keşfetme ve geliştiricilere geri bildirimde bulunma şansı yakalayacaklar.

UFL'nin belirttiğine göre oyunda elde edilen ilerleme sonsuza kadar kayıtlı kalacak. Ayrıca, Ultimate Football League, FC'deki UT modu gibi çevrimiçi oynanışa odaklanacak, ancak önemli bir fark ise oyuncular her yıl sıfırdan başlamak zorunda kalmayacak.

Böylece bu yenilikler de EA FCye karşı büyük bir avantaj sağlıyor. Çünkü, UFL'de emek vererek kurduğunuz kadro ve kazandığınız başarılar, gelecek yıllarda da size yardımcı olmaya devam edecek. Son olarak geliştirici Strikerz, haziran ayında yapılan ilk açık betaya 1,3 milyondan fazla oyununun katıldığını belirtti.

Türkçe Spikerli Futbol Oyunu: UFL Ne Zaman Gelecek?
OYUN

Türkçe Spikerli Futbol Oyunu: UFL Ne Zaman Gelecek?

FIFA ve PES'e rakip olarak global ve yenilikçi bir futbol oyunu geliyor! UFL 2023'ün özellikleri ve çıkış tarihi ile ilgili detaylar bu yazımızda!

Son olarak belirtmek gerekirse bugün itibarıyla ön indirmeye açılan UFL açık betasına PlayStation 5 için PlayStore, Xbox Series X|S için ise Microsoft Xbox üzerinden ulaşabilirsiniz.