Ubisoft Yaz İndirimleri Başladı: Birbirinden Popüler Oyunlarda Dev İndirimler!

Ubisoft, birbirinden popüler oyunlarıyla Ubisoft yaz indirimleri dönemini başlattı. İşte indirimlerde dikkat çeken oyunlar!

Barış Bulut -

Oyuncuların büyük çoğunluğu oyun oynamak için Steam ve Epic Games'i tercih etse de Ubisoft'un popüler oyunları kendi platformu Ubisoft Connect'te çok daha uygun fiyatlara alınabiliyor ve bugün Ubisoft merakla beklenen yaz indirimlerinin başladığını duyurdu.

Steam'in de TL desteğini çekmesiyle birlikte TL ile satış yapan platform sayısı artık bir elin parmağını geçmiyor. Özellikle bölgesel fiyatlandırma konusunda da takdir edilen firma Ubisoft, Türk oyuncuların uygun fiyatlara oyunlara ulaşmasını sağlıyor.

Ubisoft'un 25 Temmuz'da biteceğini açıkladığı yaz indirimleri kapsamında yeni çıkan bir dizi oyun da indirimde. Far Cry serisinin en son oyunu olan Far Cry 6, 999 TL yerine %90 indirimle 99,90 TL'ye düşmüş durumda. Üstelik UBISOFT20 kodunu kullanarak mevcut indirimlerin yanında %20 indirim daha elde etmeniz mümkün.

Ubisoft Yaz İndirimlerinde Dikkat Çeken Oyunlar

Ubisoft yaz indirimleri kapsamında indirime giren oyunların tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Oyun

Epic Games Toplam Değeri 800 TL'yi Bulan İki Oyunu Ücretsiz Veriyor!

Peki sizin Ubisoft yaz indirimlerinden ilginizi çeken oyunlar hangileri? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR