Ubisoft'tan Sevindiren Haber: The Crew Motorfest Ücretsiz Oluyor!

Ubisoft oyunseverleri oldukça sevindirecek haberi verdi. Yarış oyunu olan The Crew Motorfest ücretsiz mi oluyor? İşte tüm detaylar!

The Crew Motorfest oyunu Ubisoft Ivory Tower tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One ve Xbox Series X/S için yayınlanan bir 2023 yarış video oyunudur.

2018 yapımı The Crew 2'nin devamı ve The Crew serisinin üçüncü oyunudur ve 14 Eylül 2023'te piyasaya sürülmüştür. Piyasaya sürüldüğünde, oyunun tamamını belirli bir zaman dilimi içinde beş saate kadar oynamak ücretsizdi. Şimdi aynı durum geri geliyor.

5 Saat Ücretsiz Oyun Hakkı

10-20 Ekim 2023 tarihleri arasında yarış oyununu indirip beş saat boyunca oynayabilecek ve neler sunabileceğini görebileceksiniz. Daha sonra oyunu satın almaya karar verirseniz ilerlemeniz aktarılacaktır.

Ubisoft bu girişimi indirimli fiyat etiketiyle eşleştiriyor. PS Store'da oyunun standart sürümü yüzde 20 indirimli olacak, Gold ve Ultimate sürümlerinde ise yüzde 15 indirimden yararlanabileceksiniz.

Oyuncular sindirilebilir yapısı, çok daha iyileştirilmiş kullanımı ve daha odaklanmış haritası sayesinde serinin en iyi oyununun Motorfest olduğunu düşünüyorlar.

2024 Yılının En İyi Yarış Oyunları (PC)
OYUN

2024 Yılının En İyi Yarış Oyunları (PC)

PC'de araba yarışı konusunda çok seçenek olduğundan dolayı karar vermek pek kolay değildir. Peki, PC için 2024 yılının en iyi yarış oyunları neler?

Siz oyunu oynayacak mısınız? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.