Beklenen Oldu: Twitter Tarihe Karıştı! İşte Yeni Logosu ve Geleceği!

Elon Musk'ın Twitter'ın logosunu ve adını değiştireceği söylentilerinin ardından nihayet değişiklikler gerçekleşti. İşte Twitter'ın geleceği ve değişiklikler!

Barış Bulut -

Twitter CEO'su Linda Yaccarino, Twitter'ın yerini X platformunun alacağını ve bu platformun "her şeyi" sunacağını söyledi.

Pazar akşamı attığı bir tweet'te Yaccarino, kendisinin ve Twitter'ın sahibi Elon Musk'ın "X'i dünyaya getirmek için ekiplerimizle ve ortaklarımızın her biriyle birlikte çalışmayı dört gözle beklediklerini" ekledi.

Yaccarino'nun konuya dair yaptığı yorumlar, Musk'ın Cumartesi gecesi Twitter'ın meşhur kuşunun sonsuza dek Twitter akışının en üstüne sabitlediği yeni bir "X" logosu ile yeniden markalaşması da dâhil olmak üzere platformda büyük değişikliklerin yakın olduğunu söyleyen paylaşımlarının ardından geldi.

Elon Musk, Twitter Adına ve Logosuna Veda Edeceğimizi Açıkladı

Musk, şirketin adını çoktan X Corp olarak değiştirdi ve Pazar günü bir tweet attı: "Yakında twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz."

Pazar günü yanıt veren Yaccarino ise yeni bir tweet attı: "Hayatta ya da iş dünyasında büyük bir etki yaratmak için ikinci bir şans elde etmek son derece nadir bir şeydir. Twitter büyük bir etki yarattı ve iletişim şeklimizi değiştirdi. Şimdi X daha da ileri giderek küresel şehir meydanını dönüştürecek."

"Yeni Twitter"dan Neler Beklemeliyiz?

Musk'ın Mayıs ayında işe aldığı CEO sözlerine şöyle devam etti:

"Yıllardır hem hayranlar hem de eleştirmenler Twitter'ı daha büyük hayaller kurmaya, daha hızlı yenilikler yapmaya ve büyük potansiyelimizi gerçekleştirmeye itti. X bunu ve daha fazlasını yapacak. Geçtiğimiz 8 ay boyunca yeni özellik lansmanlarımızla X'in şekillendiğini görmeye başladık ancak daha yeni başlıyoruz.

Bu dönüşümün kesinlikle bir sınırı yok. X.... her şeyi sunabilen bir platform olacak. Ben ve @elonmusk, X'i dünyaya sunmak için ekiplerimizle ve ortaklarımızın her biriyle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz."

SpaceX ve Tesla'yı da yöneten Musk, Twitter'ı Çin'in WeChat'ine benzer şekilde tek çatı altında bir dizi hizmet sunacak bir "süper uygulama"ya dönüştürmeyi umuyor. Hizmetler arasında tweet atma, mesajlaşma, bankacılık, ödemeler, yemek teslimatı, araç paylaşımı, alışveriş ve çok dahası yer alacak.

Sosyal Medya

Twitter, Bu Sefer de LinkedIn'i Kopyalıyor: İş İlanı Açılabilecek!

Peki siz Elon Musk'ın bu planı hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR