Togg Sedan Modelinin Çıkış Tarihi Açıklandı!

Çoğu kişi tarafından beklenen Togg Sedan modelinin çıkış tarihi belli oldu. Peki, yerli otomobilin sedan modeli ne zaman piyasaya sürülecek? İşte detaylar!

Anıl Özünaldım -

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır tarafından Togg Sedan modeli çıkış tarihi hakkında önemli bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamayla beraber elektrikli otomobil modelinin Sedan versiyonunun ne zaman tanıtılacağı ve üretileceği belli oldu.

Togg Sedan Modelinin Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Haber Global'de yeni Sedan modelinin ne zaman piyasaya sürüleceğine yönelik önemli bilgiler paylaştı. Bakan Kacır, "Togg, 2024 sonunda sedan modelini kamuoyuna tanıtacak" şeklinde konuştu ve açıklamasına şu sözler ile devam etti:

"2025 itibarıyla Togg araçları Avrupa'ya ihraç edilmeye başlanacak. Yine 2025'te bu defa sedan araçlar üretilmeye başlanacak."

Şu an ülke genelinde 15 binden fazla Togg'un yollarda olduğunu belirten Bakan Kacır, yollardaki Togg sayısının her geçen gün arttığını söyledi. elecek yıl bu yılın 3 misline yakın bir üretim gerçekleşeceğini ifade eden Bakan Mehmet Fatih Kacır, bu yılın sonuna kadar 20 bin aracın sahiplerine teslim edileceğini belirtti.

Otomobil

Togg Güncel Fiyat Listesi - 2024

Elektrikli otomobil modeli Togg hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu araba ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR