THY Tarih Verdi: Uçaklara Ücretsiz ve Sınırsız İnternet Geliyor!

Türkiye'nin ulusal, bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi THY, kısa süre önce yolcuları sevindirecek bir açıklama yaptı!

Türkiye'nin ulusal, bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi THY, kısa süre önce yolcuları sevindirecek bir açıklama yaptı. Şirket, TÜRKSAT ile imzalamış olduğu mutabakat zaptı kapsamında çok yakında filosundaki tüm uçaklara ücretsiz ve sınırsız internet getirecek.

THY Uçaklarına Ücretsiz ve Sınırsız İnternet Ne Zaman Gelecek?

Dünya Gazetesi'nin haberine göre İngiltere'deki havacılık fuarında THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ve TÜRKSAT Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok'un katılımıyla bir imza töreni düzenlendi.

İmzalanan anlaşma kapsamında THY'nin bu yılın sonunda başlaması ve iki senede tamamlanması planlanan proje kapsamında mevcut uçaklarını en yeni uçak içi bağlantı (IFC) teknolojileriyle güçlendireceği ve yeni uçaklarını ise daha verimli IFC teknolojileriyle donatacağı ifade ediliyor.

Bu sayede THY'nin filosundaki tüm uçaklarda yolcularına ücretsiz ve sınırsız internet sunmasının yolu açılacak. Şirket, yaptığı açıklamayla 2025 yılı sonu itibarıyla filosundaki tüm uçaklarda ücretsiz ve sınırsız internet bağlantısının mevcut olacağını söyledi.

THY’den İngiltere Uçuşlarına İlişkin Açıklama!
İNTERNET

THY’den İngiltere Uçuşlarına İlişkin Açıklama!

İngiltere'den Türkiye'ye gelen 15 kişide mutasyonlu koronavirüs görülmüştü. Türk Hava Yolları (THY), İngiltere uçuşlarına dair çok önemli bir açıklama yaptı.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!