THY, Kara Listesinde Kaç Kişi Olduğunu Açıkladı!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, şu an itibarıyla THY'nin kara listesinde kaç kişinin bulunduğunu açıkladı!

Türkiye'nin ulusal ve bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi THY, kara listesinde bulunan kişi sayısını açıkladı. Şirketin genel müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesaplarından kısa süre önce yaptığı paylaşımla uçuş kurallarına uymayarak kara listeye alınan yolcuların sayısını duyurdu. İşte ayrıntılar!

THY'nin Kara Listesinde Kaç Yolcu Bulunuyor?

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, paylaşımında uçuş güvenliğinin herkesin önceliği olduğunu söyleyerek kurallara uymayan yolcuları süreli veya süresiz olarak kara listeye aldıklarını belirtti. Şu an için şirketin kara listesinde ise 440 kişinin olduğu ifade edildi.

Ekşi'nin açıklaması şöyle;

Uçuş güvenliği hepimizin önceliğidir.

Uçuş güvenliğini tehdit eden ,ekiplerimize sözlü veya fiili saldırıda bulunanları prosedür gereği süreli veya süresiz uçuştan men listesine alıyor ve kişiler hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz.

Bu şekilde, listede 440 kişi bulunmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde bu konuda bir olay yaşandı. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul-Londra seferinde kabin ekibi ve yolculara karşı agresif davranışlar sergileyen ve sözlü hakarette bulunan bir yolcunun uçaktan indirildiğini açıkladı. Yolcu hakkında hukuki sürecin başlatıldığı ve kara listeye alındığı da ifade edildi.

THY’den İngiltere Uçuşlarına İlişkin Açıklama!
İNTERNET

THY’den İngiltere Uçuşlarına İlişkin Açıklama!

İngiltere'den Türkiye'ye gelen 15 kişide mutasyonlu koronavirüs görülmüştü. Türk Hava Yolları (THY), İngiltere uçuşlarına dair çok önemli bir açıklama yaptı.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...