The Last of Us İkinci Sezonundan Yeni Fragman Geldi!

2023 yılında yayınlanmaya başlayan The Last of Us dizisinin ikinci sezonu için geri sayım başladı. Dizinin yeni sezonundan yeni fragman geldi!

Tunahan Karakış -

2023 yılında yayınlanmaya başlayan The Last of Us dizisinin ikinci sezonu için geri sayım başladı. Başrollerinde Pedro Pascal ve Bella Ramsey'in yer aldığı yapımın ilk sezonu beğenileri kazanırken, bu durum doğal olarak bir sonraki sezona dair beklentileri bir hayli artırdı. Son olarak, dizinin ikinci sezonundan yeni fragman geldi.

The Last of Us İkinci Sezonundan Yeni Fragman Geldi

HBO tarafından yayınlanan fragmana bir göz attığımızda Pedro Pascal’ın (Joel) ve Bella Ramsey’in (Ellie) yer aldığını görüyoruz. Bununla birlikte, Isabela Merced (Dina), Jeffrey Wright (Isaac Dixon) ve Catherine O’Hara (rolü şimdilik belirsiz, ancak Joel'in terapisti olacak gibi görünüyor) gibi isimler de karşımıza çıkıyor.

Dizinin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bir diğer fragmanı ise şöyle;

The Last of Us dizisinin ikinci sezonunun tam yayın tarihi şu an için belli değil. Ancak, daha önce belirtildiği üzere 2025 yılında izleyicilerle buluşacak. Dahası, yeni sezonun toplam 7 bölümden oluşacağını belirtelim. Hatırlanacağı üzere, birinci sezon toplam 9 bölümden oluşmuştu.

sinema

The Last of Us 2. Sezon Ne Zaman?

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR