Tesla'dan Türkiye'deki Satışları Artıracak Karar! Fiyat Sabitleme Seçeneği Geldi!

Elektrikli otomobil devi Tesla, Türkiye'deki döviz kuru dalgalanmalarına rağmen fiyat sabitleme seçeneği getirdiğini açıkladı. İşte detaylar!

Tesla Türkiye, uygun fiyatlı Model Y modeli için fiyat sabitleme kampanyası başlattığını açıkladı. Böylelikle isteyen kişiler, ödemenin tamamını önceden yapıp, teslimat zamanında ya da ileride oluşabilecek fiyat artışlarından etkilenmeyecek. Peki bu seçenekten nasıl yararlanılacak? İşte detaylar…

Tesla Fiyat Listesi 2024! Türkiye'ye Özel Model Y Ne Kadar?
Otomobil

Tesla Fiyat Listesi 2024! Türkiye'ye Özel Model Y Ne Kadar?

Tesla fiyat listesi, yeni otomobil satın almak isteyen pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte ABD'li şirket tarafından üretilen elektrikli arabalar!

Fiyat Sabitleme Seçeneğinden Nasıl Yararlanılacak?

Fiyat sabitleme seçeneği içeren kampanyayı Tesla Türkiye Satış Müdürü Berk Tezveren, bugün X üzerinden yaptığı bir paylaşım ile duyurdu.

Kampanya kapsamında Model Y siparişi vermek isteyenler, sipariş aşamasında 50.000 TL ödeme yapıyorlar. Geriye kalan tutar ise teslimat tarihinde, o günkü fiyat üzerinden hesaplanıyor. Fiyat sabitleme seçeneği ile ise sipariş sahipleri, tüm ödemeyi peşin yaparak teslimatta herhangi bir fiyat farkıyla karşılaşmaktan kurtulmuş olacak.

Bu hamle, son dönemde Türkiye'de popülerlik kazanan Tesla Model Y'ye olan ilgiyi daha da artırabilir. Zira, Model Y, yüzde 10 ÖTV dilimine giren en uygun fiyatlı elektrikli SUV modellerinden biri konumunda yer aldığını unutmamak gerek.

Böylelikle fiyat sabitleme kampanyasının, Tesla'nın Türkiye pazarındaki satışlarını önemli ölçüde yukarı çekeceği öngörülüyor.