29 Ekim'de Tesla Kullanıcıları için İstanbul'dan Ankara'ya Gitmek Bedava!

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel bir kampanya duyurdu. İşte kampanyanın detayları!

Dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Türkiye'de de çok popüler olan Tesla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel bir kampanya duyurdu. Bu kampanya, elektrikli araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor.

Tesla, Elektrikli Araç Sahipleri İçin Harika Bir Kampanya Yapacak

Elektrikli araç üreticisi Tesla, resmî sosyal medya hesabı üzerinden 29 Ekim'de tüm elektrikli araçlar için Supercharger'ların ücretsiz olacağını duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin 101. yılını kutlamak için 29 Ekim'de tüm elektrikli araçlar için Superchargerlar ücretsiz olacak!"

Kampanya sayesinde elektrikli araçlar, 29 Ekim tarihinde Tesla'nın şarj istasyonları üzerinden ücretsiz olarak şarj edilebilecek.

Türkiye'de Hangi Şehirlerde Tesla Şarj İstasyonları Var?

  • Ankara
  • Bolu
  • Edirne
  • Çankırı
  • İstanbul
  • İzmir

Tesla Fiyat Listesi 2024! Türkiye'ye Özel Model Y Ne Kadar?
Otomobil

Tesla Fiyat Listesi 2024! Türkiye'ye Özel Model Y Ne Kadar?

Tesla fiyat listesi, yeni otomobil satın almak isteyen pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte ABD'li şirket tarafından üretilen elektrikli arabalar!

Tesla Model Y, Türkiye'de En Çok Satan Otomobiller Arasında

Tesla'nın Model Y modeli Türkiye'de çok büyük bir popülerliğe sahip. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) tarafından paylaşılan rapora göre Tesla geçtiğimiz ay 2 bin 475 adet Model Y sattı. Böylece şirket, en çok satılan elektrikli otomobiller arasında yerini korumaya devam etti.