Çığlık Atarsanız İşiniz Biter: Mikrofonla Oynanabilen Supernatural Resmen Çıktı!

"Ben öyle kolay kolay korkmam" diyenlerin korku seviyelerini sonuna kadar zorlayacak Supernatural nihayet çıktı!

"Ben öyle kolay kolay korkmam" diyenlerin korku seviyelerini test edebilecekleri Supernatural nihayet çıktı. Oyun, normal korku oyunlarının aksine aktif bir mikrofon gerektiriyor ve bağırdıkça daha korkunç bir hale bürünüyor. Peki, Supernatural tam olarak neler sunuyor ve ne kadardan satılıyor?

Supernatural Oyunculara Neler Sunuyor?

Supernatural'de Dedektif Wyat isimli bir karakteri kontrol edeceğiz. Buradaki asıl amacımız bir hizmetçinin aniden ortadan kaybolmasını araştırmak ve gerçekleri ortaya çıkarmak olacak. Ancak, soruşturma için gittiğimiz evde bizleri korkunç olayların beklediğini söylemeliyiz.

Oyun, başından itibaren bir mikrofon gerektirdiğinden, yaşanan korkunç olaylara karşı tepkilerinizi minimum seviyede tutmanız gerekecek. Aksi takdirde oyun, sizin korktuğunuzu anlayarak daha korkunç bir hale bürünecek. Kısacası, korksanız bile asla bağırmamalı ve yüksek sesler çıkarmamalısınız.

Supernatural, şu anda Steam'de %10 indirimle 4.49 dolardan satılıyor. Bu indirimin 22 Temmuz'a kadar süreceğini belirtelim.

Steam Oyun İade Etme Nasıl Yapılır?
OYUN

Steam Oyun İade Etme Nasıl Yapılır?

Steam oyun iade etme şartları neler? Steam iade başvurusu nasıl yapılır? Steam para iadesi kaç günde yatar? İşte iade sürecine ilişkin bütün ayrıntıları!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!