Steam'e ''Nihayet'' Dedirten Özellik Geldi: Artık Oyunlarda Kayıt Almak Çok Kolay!

Valve, Steam'e kendi kayıt aracını eklediğini duyurdu! Peki bu özellik nasıl çalışıyor ve neler sunuyor?

Steam kullanıcılarının yıllardır beklediği özellik geldi. Valve, üçüncü parti veya Windows'un kayıt araçlarından sıkılan oyuncular için platforma kendi kayıt aracını eklediğini duyurdu. Bu sayede oyunlardaki en eğlenceli anların kaydı alınabilecek ve paylaşılabilecek.

Valve, Steam İçin Oyun Kaydı Özelliğini Duyurdu

Steam'in yeni oyun kayıt aracı şu an için beta aşamasında olsa da birçok oyuncunun derdine çare olacak gibi görünüyor. Bu özellik, ''Arka planda Kaydet'' ve ''İstediğimde Kaydet'' olmak üzere iki farklı mod sunuyor. İlk mod, oyuna başladığınız anda kaydı başlatarak tüm anları seçtiğiniz diske kaydediyor. Dahası, belirlemiş olduğunuz süre ve depolama sınırlarını asla aşmıyor.

İkinci mod ise atadığınız bir tuş ile oyunun istediğiniz bir bölümünde manuel olarak kayıt almanıza olanak sağlıyor. Daha sonra bu görüntülere Steam Zaman Çizelgesi aracılığıyla erişebileceksiniz. Ayrıca, kaydettiğiniz oyun kliplerini dilediğiniz gibi düzenleyerek diğer insanlarla paylaşabileceksiniz. Son olarak bu özelliğin Steam Deck'te de kullanıldığını belirtelim.

Steam Oyun İade Etme Nasıl Yapılır?
OYUN

Steam Oyun İade Etme Nasıl Yapılır?

Steam oyun iade etme şartları neler? Steam iade başvurusu nasıl yapılır? Steam para iadesi kaç günde yatar? İşte iade sürecine ilişkin bütün ayrıntıları!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.