Merakla Beklenen Uzay Oyunu Starfield Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor!

Açık dünya rol yapma oyunu türündeki Starfield Türkiye fiyatı belli oldu. Peki, Starfield PC ve Xbox Series X/S platformlarında ne kadar fiyata satılıyor?

PC ve Xbox Series X/S platformları için yakında piyasaya sürülmesi beklenen Starfield Türkiye fiyatı açıklandı. Çok sayıda oyuncu tarafından uzun bir süredir sabırsızlıkla beklenen video oyunu, sahip olduğu yüksek fiyat etiketiyle dikkat çekti.

Starfield Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

  PC Xbox Series X/S
Standart Sürüm 899 TL 1.150 TL
Premium Sürüm 1.299 TL 1.600 TL

En iyi uzay oyunları arasında yerini almaya hazırlanan Starfield'ın fiyatları belli oldu. Oyunun standart sürümü PC'de 899 TL, Xbox Series X/S'te ise 1.150 TL fiyata sahip. Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen Starfield'ın Premium sürümü bilgisayarda 1.299 TL, konsollarda ise 1.600 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açıldı.

Merak içerisinde beklenen oyunu PC üzerinden oynamak istiyorsanız Steam isimli dijital oyun mağazasından, Xbox Series X/S'te oynamak istiyorsanız Xbox Store üzerinden ön sipariş verebilirsiniz. Oyunun demo sürümünün sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

Starfield Çıkış Tarihi

Etkileyici grafikleriyle dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Starfield 6 Eylül 2023 tarihinde PC ve Xbox Series X/S platformlarına çıkacak. Oyun ilk günden Game Pass'in kütüphanesine eklenecek. Bu sayede Game Pass aboneleri ekstra ücret ödemeden oyunu oynayabilecek. DLC'lerin abonelere de ücretli olacağını belirtelim.

Mortal Kombat 1'in Yeni Oynanış Videosu Yayımlandı
OYUN

Mortal Kombat 1'in Yeni Oynanış Videosu Yayımlandı

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve yakında piyasaya sürülecek olan Mortal Kombat 1'in yeni oynanış videosu oyuncularla buluştu. İşte detaylar!

Açık dünya rol yapma oyunu türündeki Starfield'ın fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.