Suicide Squad: Kill the Justice, Epic Games'te Ücretsiz Oldu!

Ön siparişe sürülen Suicide Squad: Kill the Justice, Epic Games'te ücretsiz oldu. Ancak bu durum yalnızca birkaç saat sürdü. İşte ayrıntılar!

Rocksteady Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayınlanacak olan yeni aksiyon-macera oyunu Suicide Squad: Kill the Justice, bugün ön siparişe sürüldü. Hemen ardından sürpriz bir gelişme oldu.

Epic Games Durumu Düzeltti!

Batman: Arkham yaratıcıları tarafından geliştirilen ve üçüncül kişi bakış açılı bir aksiyon nişancı oyunu olan Suicide Squad: Kill the Justice, sürpriz bir şekilde Epic Games'te ücretsiz oldu.

Oyunun Standart ve Digital Deluxe sürümleri Epic Games Store'da ücretsiz olarak satın alınabilir göründü. Sürpriz bir şekilde gerçekleşen bu fırsatın ne zamana kadar devam edeceği bilinmiyordu.

Aradan çok zaman geçmeden Epic Games durumıu düzeltti. Saat 23.40 sularından itibaren oyunun sayfasına ulaşılamadı. Piyasaya sürülme tarihi 2 Şubat 2024 olan oyun, birkaç saatliğine de olsa heyecan yarattı.

Ağustos Ayı Xbox Game Pass Oyunları Açıklandı!
OYUN

Ağustos Ayı Xbox Game Pass Oyunları Açıklandı!

Yeni Xbox Game Pass oyunları belli oldu. Sistemin kütüphanesine eklenecek oyunlar ile uzun süre boyunca eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Peki siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı aşağıdaki bölümden bizimle payalaşabilirsiniz.