Spotify'ın Yeni Özelliği 'Jam' Tanıtıldı: Beraber Müzik Dinlemenin Yeni Yolu!

Spotify'ın içerikleri beraber dinlemenize olanak tanıyacak yeni özelliği 'Jam' tanıtıldı. İşte özelliğe dair tanıtılan tüm detaylar!

Barış Bulut -

Spotify, müziğin insanları bir araya getirme gücünü vurgulayarak, müziğin keyfini birlikte çıkarmanın yenilikçi bir yolu olan "Jam"i kullanıma sundu.

Bu yeni özellik, Blend ve Ortak Çalma Listeleri gibi popüler Spotify öğelerini en son kişiselleştirme teknolojisiyle birleştirerek ortak dinlemeyi yeniden tasarlıyor.

Jam, hem arkadaşlar hem de müzik tutkunları için zenginleştirilmiş bir dinleme deneyimi sunarak grupların müzik seçimlerini sorunsuz bir şekilde senkronize etmelerini sağlıyor. Paylaşılan bir şarkı kuyruğu, kişiye özel öneriler ve şeffaf katılımcı takibi ile Jam, müzik paylaşımını yeni bir seviyeye taşıyor.

Spotify'ın Yeni Özelliği Jam Nasıl Kullanılır?

  1. Bluetooth’u açıp telefonlarınızı birbirine dokundurarak 
  2. Arkadaşlarınızdan sizin ekranınızdaki QR kodu taratmasını isteyerek 
  3. Bu linki sosyal medya, kısa mesaj, SMS ve daha farklı yollarla göndermek için “Paylaş” düğmesine tıklayarak

Bugünden itibaren Jam, Spotify'ın hem Premium hem de Ücretsiz kullanıcılarını kapsayan küresel topluluğu tarafından erişilebilir durumda. Bu özellikten en iyi şekilde yararlanmak için uygulamanızın güncel olduğundan emin olmanız gerekiyor.

İnternet

Spotify Blend Nedir? Nasıl Yapılır?

Peki siz Spotify'ın yeni özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR