MSN'nin Sevilen Özelliği Instagram'a Geliyor: Spotify'da Dinlediğiniz Müzikler Profilinizde Gösterilecek!

Meta ve Spotify, Instagram platformunda gerçek zamanlı şarkı paylaşımı özelliği üzerinde çalışıyor.

Meta, çatısı altında bulunan Instagram platformu için yeni bir projeye imza atmak üzere. Şirket, Spotify ile yaptığı iş birliği kapsamında kullanıcıların Instagram'da gerçek zamanlı olarak dinledikleri müzikleri paylaşabileceği yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Detaylar haberde.

MSN Ne Dinliyorum Özelliği, Yakında Instagram'da Tekrar Hayat Bulacak!

Sektörel kaynaklar, Meta'nın Spotify ile birlikte Instagram için yeni bir özelliği test ettiğini ortaya çıkardı. Söz konusu özellik ile birlikte kullanıcılar, Spotify’da dinledikleri şarkıları otomatik olarak Instagram platformlarında paylaşabilecek. Mevcut yenilik, bu yönüyle efsanevi MSN platformunda yer alan "ne dinliyorum?" özelliğine bir hayli benziyor.

Aktarılanlara göre yeni müzik özelliği, kullanıcıların Spotify ile Instagram hesaplarını eşleştirerek Spotify'da çaldıkları şarkıların Instagram’da görüntülenmesine imkan tanıyacak. Şarkı paylaşımları diğer Instagram kullanıcıları tarafından DM sekmesinden veya profil ziyaretleri üzerinden görüntülenebilecek. Şuanda test edilen yeni özelliğin ilerleyen haftalarda resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Instagram'da Silinen Mesajları Geri Getirme Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Instagram'da Silinen Mesajları Geri Getirme Nasıl Yapılır?

En popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram’da silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır? İşte merak edilen sorunun yanıtı!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...