Sony Yeni State of Play Etkinliğini Duyurdu: Ne Zaman Gerçekleşecek?

Sony'nin yeni State of Play etkinliği duyuruldu. Etkinliğin tarih ve saati açıklanırken, etkinlikte tanıtılacak oyunlar da merak konusu. İşte detaylar!

Sony Yeni State of Play Etkinliğini Duyurdu: Ne Zaman Gerçekleşecek?

PlayStation'ın arkasındaki şirket Sony'nin bir sonraki büyük State of Play etkinliğinin 31 Mayıs Perşembe günü yapılacağı duyuruldu.

Mayıs ayı bitmeden gerçekleşecek yeni State of Play etkinliğinde Sony'nin PlayStation 5 ve PlayStation VR 2 için hazırladığı oyunlara ilişkin tanıtımların ve yeni ayrıntıların yer alacağı söyleniyor.

State of Play 31 Mayıs Perşembe 01.00'da Geliyor

Sony Yeni State of Play Etkinliğini Duyurdu: Ne Zaman Gerçekleşecek?

Yeni State of Play, resmî PlayStation YouTube, Twitch ve TikTok kanallarında 30 Mayıs'ı 31 Mayıs'a bağlayan Cuma günü TSİ ile 01.00'da başlayacak. Sony'den yapılan açıklamaya göre 30 dakika sürecek olan yayında, PlayStation Studios'un bu yıl içinde piyasaya süreceği sayısı belirtilmemiş oyunlar da dâhil olmak üzere 14 oyun yer alacak.

PlayStation Studios'un şu ana dek duyurduğu oyunlar arasında Insomniac Games'ten Marvel's Wolverine, Guerrilla Games'in çok oyunculu Horizon oyunu, Haven Studios'un Fairgame$ ve Firewalk Studios'un Concord oyunları yer alıyor.

Sony'nin ayrıca Bungie'nin yeni Marathon'u da dâhil olmak üzere önümüzdeki birkaç yıl içinde piyasaya sürmeyi planladığı uzun bir canlı hizmet oyunları listesi var ve yeni etkinlik şirketin bu planına da ışık tutabilir.

Playstation Plus'taki En İyi 10 Oyun
OYUN

Playstation Plus'taki En İyi 10 Oyun

Playstation Plus almak isteyenler ya da halihazırda satın almış olan kişiler için faydalı olabilecek bir liste ile karşınızdayız.

Peki siz yeni State of Play etkinliğinden neler bekliyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.