Sıfır Araba Almak İçin En Uygun Zaman: İşte 2024'ün En Cazip Otomobil Kampanyaları

Otomobil üreticileri düşen satışları dengelemek için sıfır araba modellerindeki kampanyaları her geçen gün artırıyor. İşte detaylar.

Oğuz Çakır -

Türkiye'deki sıfır ve ikinci el araba fiyatları son yıllarda rekor üstüne rekor kırarak astronomik seviyelere ulaştı. Üstelik bu yükselişe rağmen düşük faizli kredi seçenekleri nedeniyle söz konusu araçlara yönelik ilgi de eşit düzeyde arttı. Ancak faizlerin yükselmesi, son zamanlarda bu ilginin azalmasına ve sektörün durağanlaşmasına neden oldu.

Satışları neredeyse yüzde 80'in üzerinde düşen otomobil üreticileri ise çareyi sıfır araba kampanyalarında buldu. Peki hangı sıfır otomobil markalarında nasıl kampanyalar var? İşte kampanyalı sıfır arabalar...

Otomobil

Yerli Akıllı Telefon Üreticisi Elektrikli Otomobil Üretimine Resmen Başlıyor!

Sıfır Araba Kampanyaları Bu Markaları ve Modelleri Kapsıyor

Citroen:

Özellikle 2023'te Türkiye'de ciddi bir büyüme gösteren Citroen, 2024 yılında da bu durumun değişmemesi için oldukça cazip kampanyalar ile karşımıza çıkıyor. Üstelik bu kampanyalar, pek çok modelde yüzde sıfır faiz imkanı sunuyor. 

BYD:

Kısa süre önce Çinli üreticiler için duyurulan yüzde 40 ek vergi nedeniyle ülkemizde zor günler geçirmeye hazırlanan BYD, cazip kampanayalar ile zararı minimuma indirgemeyi hedefliyor. 

Otomobil

BYD Seal U DM-i Türkiye'de Satışa Çıktı: Fiyatı Beklenenin Altında Kaldı!

Mercedes-Benz:

Eğer aradığınız uygun fiyatlı otomobillerden çok premium bir deneyim ise Mercedes-Benz de kampanya yapan otomobil üreticileri arasında. 

MG:

Pek çoğumuzun son yıllarda ürettiği elektrikli otomobil modelleriyle tanıdığı MG, aslında Çin sermayesi altına girmiş köklü üreticilerden biri. Ancak bu yüzde 40 ek vergiden muhaf olmasına engel değil. Bu nedenle tıpkı BYD gibi cazip kampanyalar ile karşımzda. 

Opel:

Dünyanın en köklü otomobil üreticilerinden biri olan Opel, özellikle de elektrikli araba modellerindeki kampanyala ile dikkat çekiyor. 

Peugeot:

Kısa bir süre önce logosunu değiştiren ve bu hamlenin ardından adeta yeni bir deneyim sunmaya başlayan Peugeot, oldukça cazip araç kampanyaları ile karşımızda;

Honda:

Ürün yelpazesinin genişliğine rağmen kısıtlı bir kampanya ile karşımıza çıkan Honda'da ise City için haziran ayı boyunca 225 bin TL indirim veya 250 bin TL'ye kadar kredilerde yüzde 0 faizle 12 ay taksit imkanı sunuluyor.

Özellikle faizlerin yüksek olduğu günümüzde sıfır ya da düşük faiz kampanyaları gerçekten kaçırılmaz fırsatlar olarak karşımıza çıkıyor. Peki siz bu kampanyalar hakkında neler düşünüyorsunuz? Listeye eklememizi istediğiniz markalar hangileri? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. 

Benzer İçerikler

YORUMLAR