Galaxy Unpacked Etkinliğinin Tarihi Belli Oldu: Galaxy S24 Serisi Geliyor!

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S24 serisini tanıtacağı Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihi açıklandı. İşte merakla beklenen etkinliğin detayları!

Galaxy Unpacked Etkinliğinin Tarihi Ortaya Çıktı: Galaxy S24 Serisi Geliyor!

Samsung tarafından paylaşılan video ile beraber Galaxy Unpacked 2024 etkinliğinin tarihi belli oldu. Etkinlikte üç farklı modelden oluşması beklenen Samsung Galaxy S24 serisi de yer alacak. 

Samsung Galaxy S24 Serisi Ne Zaman Tanıtılacak?

Güney Kore merkezli teknoloji devi, resmî YouTube kanalı üzerinden bir video paylaştı. 1 dakika 5 saniye uzunluğundaki videoya ve resmî web sitesinde yer alan bilgilere göre etkinlik 17 Ocak 2024 tarihinde TSİ 21.00'de başlayacak.

Etkinlikte uzun süredir çok sayıda kişi tarafından merak içerisinde beklenen Samsung Galaxy S24 serisi de yer alacak. Samsugn marka yeni telefon serisinin Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra olmak üzere üç farklı modelden oluşacağı düşünülüyor.

Elbette Samsung bu lansmanda yeni telefon serisine odaklanacak ancak şirketin bize göstereceği tek şey yeni telefonları olmayacak. Söylentiler Samsung'un Galaxy Ring ile fitness yüzüğü pazarına gireceğine işaret etmeye devam ediyor.

Henüz çok fazla bilgi mevcut değil ancak beklenti yeni amiral gemisi telefon serisiyle birlikte gelmesi yönünde.

Samsung Galaxy S24 Serisinde Yer Alacak Yapay Zeka Özellikleri Ortaya Çıktı!
TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy S24 Serisinde Yer Alacak Yapay Zeka Özellikleri Ortaya Çıktı!

Samsung Galaxy S24 serisi lansmanı yaklaşıyor ve serideki telefonların sahip olacağı yapay zekâ özelliklerinin bazıları ortaya çıktı. İşte detaylar!

Galaxy S24 Serisi Yapay Zeka ile Donatılacak

Görselde yer alan "Galaxy AI geliyor" ifadesi, muhtemelen Galaxy S24 serisi için beklenen cihaz içi yapay zekâ asistanına işaret ediyor.

Kısa bir süre önce Samsung, Gauss adlı kendi üretken yapay zekâ modelini tanıtmıştı. Elbette yapay zekâya yönelik hazırlıklar bununla da sınırlı değil. Sızıntılar, Galaxy S24 serisiyle birlikte piyasaya çıkacak olan One UI 6.1'in yeni yapay zekâ özellikleriyle dolu olacağını ortaya koyuyor.

Samsung Galaxy S24 Serisinin Ön Sipariş Avantajları Belli Oldu!
TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy S24 Serisinin Ön Sipariş Avantajları Belli Oldu!

Merakla beklenen amiral gemisi Samsung Galaxy S24 serisinin ön sipariş avantajları belli oldu. İşte detaylar!

Peki siz Samsung'dan neler görmeyi bekliyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.